Aanmelden is gelukt!

Bedankt voor jouw aanmelding voor het webinar. Je vindt in jouw mailbox nu de downloadlink en informatie over het webinar. Check jouw SPAM even als je de mail niet direct kunt vinden.

 

Nu we het toch hebben over het verbeteren van de communicatie

Kost het je heel veel energie om dingen af te stemmen met de ander? Kun je met veel mensen prima overweg, maar raak je met jouw ex steeds in een vervelend patroon?

Dat heeft enorm effect op jouw welzijn, maar vooral op het gevoel van veiligheid voor je kind. Wil je de impact op je kind beperken? Zorg dan voor een werkbare samenwerking met de andere ouder.

Conflicten met ex voorkomen

Mijn naam is Danique Schoorl. Ik werk als EFT mediator en relatietherapeut.  Honderden ouders heb ik geholpen. Sommige zijn samen gebleven, anderen zijn uit elkaar gegaan. Maar dan wel in goed overleg.

Daarnaast ben ik kindercoach en mediator heb mij gespecialiseerd in hoog conflict scheidingen. Ik help ouders weer met elkaar in contact te komen. Ik help jullie ook graag.

Durf jij de stap aan?

Dat je je hebt aangemeld voor het webinar is heel dapper. Jij wilt het goed doen en bent bereid om je in te zetten voor goed resultaat. Dat zijn nou precies het type ouders waar ik graag mee werk.

Herken jij dit?

En ben je het helemaal zat? Wil jij elegant jouw grenzen aangeven, meer energie en minder gedoe? Lees dan even verder.

Scroll naar boven