Persoonlijke begeleiding

Wij staan voor jou klaar!

Veel ouders gebruiken deze training als aanvulling op het mediation-traject wat zij volgen, of (ooit) hebben gevolgd. Met deze training kom je al heel ver.  Met name als je de opdrachten maakt en upload.

Wanneer de communicatie toch niet snel genoeg wil verbeteren, of je energie behoorlijk op is, dan wil je soms gewoon even met een echt mens overleggen. Met iemand die jou begrijpt. Die jou net dat zetje in de goede richting geeft. Of die je bijvoorbeeld even helpt een goede mail op te stellen.

Ook dan zij wij er voor je. Wanneer je tijdens-, of na het volgen van deze training behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning dan kun je altijd op korte termijn bij ons terecht.

Ben je niet op zoek naar coaching (1-op-1), maar wil je onder begeleiding van een mediator in gesprek met jouw ex dan kun je kiezen voor mediation (1-op-2). 

 

Danique Schoorl

Danique Schoorl

Neem contact met mij op en dan koppel ik jou aan diegene die jou het beste verder kan helpen. Soms ben ik dat zelf, soms is dat een collega. Wij hebben allemaal onze eigen expertise en we zoeken samen iemand uit, waar jij de klik mee hebt.

Een telefoongesprek of een gesprek via beeldbellen (30 min) is GRATIS inbegrepen in deze training.


Contact opnemen kan via Whatsapp (06-27446580) Skype of plan direct een afspraak in mijn agenda.

Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.