Opgeleid tot jurist, maar haar hart ligt bij het welzijn van mensen. Al snel na haar rechtenstudie heeft Willemijn zo een beetje alle trainingen gevolgd die je kunt bedenken. Over kinderen in echtscheiding, volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen, mediation, het oplossen van conflicten, coaching, bijzonder curator en ga zo maar door. Tezamen met haar kennis van het recht is zij een volwaardig gesprekspartner voor ouders die het goed willen regelen voor de kinderen.

 Zij vindt het belangrijk om een goede balans te vinden tussen de noodzakelijke emotionele afronding van de liefdesrelatie en de te regelen praktische zaken. Zodoende helpt zij niet alleen ouders die uit elkaar gaan, maar coacht zij ook veel ouders (samen of alleen) om beter om te kunnen gaan met de gevolgen van de echtscheiding, of het omgaan met een (ex) partner die over lastige persoonlijkheidskenmerken beschikt.

In haar aanpak kiest Willemijn er bewust voor om het opstellen van het ouderschapsplan los te behandelen van de praktische regelzaken. Zodoende kunnen discussies over bijvoorbeeld geldzaken niet teveel invloed hebben op de beslissingen over de kinderen.

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

We werken samen toe naar afspraken waarin jullie je allebei kunnen vinden.

 
 
 

 

Je kunt van mij verwachten dat ik samen met jullie stap voor stap alles regel wat bij de scheiding komt kijken, terwijl het belang van de kinderen altijd voorop staat.”

Willemijn

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Uit elkaar gaan doe je niet zomaar. Je wilt dit goed aanpakken, want wanneer je nu ergens iets over het hoofd ziet kan dat impact hebben op de rest van je leven.

En dat van je kind.

Het belang van je kind voorop

Dat betekent een goede samenwerking tussen de ouders. Ook wanneer dat er niet in lijkt te zitten, helpen wij jullie dat te bereiken.
Meer weten>

Financieel vooordelig

Het lijkt vaak niet ingewikkeld, maar er is veel waar je rekening mee moet houden om problemen te voorkomen.
Meer weten>

Juridisch dichtgetimmerd

De afspraken worden zorgvuldig vastgelegd, zodat jullie je er ook echt aan moeten houden.
Meer weten>

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

4/5
Willemijn is gewoon echt een hele prettige dame. Ze is lief en toont begrip.
Peter
gescheiden in 2019
4.5/5
Kids First Mediation heeft ons geholpen om nieuwe afspraken te maken over onze zoon. We kwamen er zelf niet uit, maar met de hulp van Willemijn is het wel gelukt.
Rene
5/5
Ze weet alles rustig uit te leggen. Met respect voor ons allemaal. Haar rust en overzicht zorgde ervoor dat we snel weer duidelijkheid hadden. Wij zijn heel tevreden.
Jens
Gescheiden in 2019
Willemijn is aangesloten bij:

JE MAG KWALITEIT VERWACHTEN

Wil je er samen uitkomen, dan kies je voor Kids First Mediation. Geen dure advocaten en vervelende rechtszaken. Alle informatie over rechten en plichten in begrijpelijke taal uitgelegd door een onpartijdige mediator. Er wordt pro-actief meegedacht om financieel zoveel als mogelijk, gebruik te maken van (fiscale) regelingen zoals toeslagen. Jullie maken in overleg beslissingen die voor jullie allebei goed uitpakken. De mediator rekent alimentatie uit en legt vervolgens alles vast, zodat het ook juridisch goed is geregeld.

Jij zou het liefst in harmonie uit elkaar willen  (ook al lijkt dat misschien onmogelijk).  Wij helpen jou dat voor elkaar te krijgen.

80 %
Van de mediationtrajecten in 2019 zijn succesvol afgerond
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

Het belang van je kind voorop
Jij wilt voorkomen dat je kind de dupe wordt. Willemijn helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

Contact

Willemijn is opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur en gespecialiseerd familiemediator. Ook op het gebied van financiële en juridische zaken kun je van haar op aan.

Werkt wel met toevoeging. (pro deo)

BLOG

SCHEIDEN MET PUBERS

Do’s en Don’ts bij een echtscheiding met pubers

Pubers en scheiden. Ga je uit elkaar en heb je tieners? Dan zijn er andere aandachtspunten, dan bij jonge kinderen. Lees deze tips van onze mediator Karen om er zeker van te zijn dat jij niet in de valkuilen stapt.

Lees verder →
Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Een ouderschapsplan is ook voor pubers verplicht, maar je kunt je voorstellen dat zij daar zelf veel meer invloed op willen. Er zijn…

Lees verder →
Wanneer vertellen we de school van de kinderen dat we gaan scheiden

Wanneer vertellen we de school van de kinderen dat we gaan scheiden?

Het is belangrijk dat de school op de hoogte is van een (voorgenomen) scheiding van de ouders.
Maar wanneer is het juiste moment om dit te vertellen?

Lees verder →
Protocol scheiden op school

Protocol scheiden op school

Hoe leggen we de gegevens rondom de gezinssituatie vast en hoe gaan we bij echtscheiding om met zaken als informatievoorziening en oudergesprekken. Het is goed om hier een protocol voor te maken.

Lees verder →
Scroll naar top

GRATIS HULP

THUIS AAN DE SLAG MET WEBINARS EN DOWNLOADS.

DOWNLOAD BIJVOORBEELD HET OUDERSCHAPSPLAN GRATIS

kids first mediation danique

In verband met corona zijn alle online trainingen de komende periode met fikse korting aan te kopen. Bekijk hier het overzicht van diensten aanbiedingen.