Er zijn weinig mensen die zoveel rust uitstralen als Thea. Bij haar weet je direct dat je in goede handen bent.

Thea werkt heel gestructureerd en zorgt ervoor dat je snel het overzicht krijgt. Met verstand van zaken en zonder oordeel, begeleidt zij ouders naar een overeenkomst waar alle partijen achter kunnen staan. Dat doet zij door ook aandacht te besteden aan de emoties die er spelen, zonder daar onnodig over uit te weiden. Deze doelgerichte aanpak zorgt ervoor dat het vaak lukt om snel tot goede afspraken te komen.

Je kunt er van op aan dat Thea efficiënt werkt en oog voor detail heeft. Wil jij ook snel het overzicht terug? Maak dan direct een afspraak via de online agenda, of bel even. Je kunt altijd snel terecht en zelfs buiten kantoortijden zijn afspraken mogelijk

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

We komen bij elkaar om tot overeenstemming te komen. Alles wat ik doe, is daarop gericht.

 

 

“Ouders ervaren vaak chaos ten tijde van een echtscheiding. Ik help mensen overzicht te krijgen. Dat geeft rust om goede beslissingen te nemen.”

Thea

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR
Uit elkaar gaan doe je niet zomaar. Je wilt dit goed aanpakken, want wanneer je nu ergens iets over het hoofd ziet kan dat impact hebben op de rest van je leven.

En dat van je kind.

Het belang van je kind voorop

Dat betekent een goede samenwerking tussen de ouders. Ook wanneer dat er niet in lijkt te zitten, helpen wij jullie dat te bereiken.
Meer weten>

Financieel voordelig

Het lijkt vaak niet ingewikkeld, maar er is veel waar je rekening mee moet houden om problemen te voorkomen.
Meer weten>

Juridisch dichtgetimmerd

De afspraken worden zorgvuldig vastgelegd, zodat jullie je er ook echt aan moeten houden.
Meer weten>

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

4/5
Ik moest eerst een beetje loskomen, maar Thea stelde me direct op mijn gemak. Ze nam de tijd voor me. Het mooie is dat zowel mijn ex als ik, allebei goed met haar konden schakelen terwijl we in het begin juist amper met elkaar door een deur konden. Thea was trots op ons en dat ben ik eigenlijk zelf ook wel.
Marne
Ouderschapsplan in 2019
4.9/5
Snel en netjes onze scheiding gedaan. Kan er niets meer over zeggen. We zijn tevreden.
Martine
Gescheiden in 2018
3/5
Thea heeft praktijk aan huis. Daar moest ik even aan wennen. Maar eigenlijk was het prima. Ze is heel professioneel. Begripvol maar toch zakelijk. Ik vond dat wel fijn.
Anoniem
Gescheiden in 2018
Thea is aangesloten bij:

JE MAG KWALITEIT VERWACHTEN

Wil je er samen uitkomen, dan kies je voor Kids First Mediation. Geen dure advocaten en vervelende rechtszaken. Alle informatie over rechten en plichten in begrijpelijke taal uitgelegd door een onpartijdige mediator. Er wordt pro-actief meegedacht om financieel zoveel als mogelijk, gebruik te maken van (fiscale) regelingen zoals toeslagen. Jullie maken in overleg beslissingen die voor jullie allebei goed uitpakken. De mediator rekent alimentatie uit en legt vervolgens alles vast, zodat het ook juridisch goed is geregeld.

Jij zou het liefst in harmonie uit elkaar willen  (ook al lijkt dat misschien onmogelijk).  Wij helpen jou dat voor elkaar te krijgen.

80 %
Van de mediationtrajecten in 2019 zijn succesvol afgerond
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

Het belang van je kind voorop

Jij wilt voorkomen dat je kind de dupe wordt. Thea helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

Contact

Thea is opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur en gespecialiseerd familiemediator. Ook op het gebied van financiële en juridische zaken kun je van haar op aan.

Werkt met toevoeging. Dus pro deo is mogelijk.

BLOG

SCHEIDEN MET PUBERS

Do’s en Don’ts bij een echtscheiding met pubers

Pubers en scheiden. Ga je uit elkaar en heb je tieners? Dan zijn er andere aandachtspunten, dan bij jonge kinderen. Lees deze tips van onze mediator Karen om er zeker van te zijn dat jij niet in de valkuilen stapt.

Lees verder →
Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Een ouderschapsplan is ook voor pubers verplicht, maar je kunt je voorstellen dat zij daar zelf veel meer invloed op willen. Er zijn…

Lees verder →
Wanneer vertellen we de school van de kinderen dat we gaan scheiden

Wanneer vertellen we de school van de kinderen dat we gaan scheiden?

Het is belangrijk dat de school op de hoogte is van een (voorgenomen) scheiding van de ouders.
Maar wanneer is het juiste moment om dit te vertellen?

Lees verder →
Protocol scheiden op school

Protocol scheiden op school

Hoe leggen we de gegevens rondom de gezinssituatie vast en hoe gaan we bij echtscheiding om met zaken als informatievoorziening en oudergesprekken. Het is goed om hier een protocol voor te maken.

Lees verder →
Scroll naar top