Pamela is opgeleid tot jurist, maar heeft er bewust voor gekozen geen rechtspraktijk te starten. Zij wil zich bezig houden met de overeenkomsten tussen stellen, en niet het uitvergroten van de verschillen. Zij heeft zich bekwaamd in het mediation-vak en is daarna opgeleid tot coach.

Als kind van gescheiden ouders, weet zij waar kinderen behoefte aan hebben. Deze ervaring zet zij dagelijks in om ouders te helpen de zaken goed te regelen rondom de scheiding. Daarbij komt haar juridische kennis goed van pas. In Jip en Janneke taal legt zij ouders stap, voor stap uit wat zij kunnen verwachten. Haar coachingsvaardigheden zet zij actief in om ouders te helpen te verwoorden, wat voor hen écht belangrijk is. En wanneer ouders het moeilijk vinden om tot overeenstemming te komen zet zij mediation in, om ouders te helpen het gezamenlijk belang te vinden.

Wanneer je in aanmerking komt voor een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand), dan betaal je bij haar slechts alleen een eigen bijdrage. De rest krijg je vergoedt. Je zou Pamela een Pro Deo Mediator kunnen noemen.

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

Ik help jullie er samen goed uit te komen

 

 

“Mediation is voor mij geslaagd wanneer jullie na de scheiding goed samen kunnen blijven werken.”

Pamela

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Uit elkaar gaan doe je niet zomaar. Je wilt dit goed aanpakken, want wanneer je nu ergens iets over het hoofd ziet kan dat impact hebben op de rest van je leven.

En dat van je kind.

Het belang van je kind voorop

Dat betekent een goede samenwerking tussen de ouders. Ook wanneer dat er niet in lijkt te zitten, helpen wij jullie dat te bereiken.
Meer weten>

Financieel voordelig

Het lijkt vaak niet ingewikkeld, maar er is veel waar je rekening mee moet houden om problemen te voorkomen.
Meer weten>

Juridisch dichtgetimmerd

De afspraken worden zorgvuldig vastgelegd, zodat jullie je er ook echt aan moeten houden.
Meer weten>

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

3.2/5
Pamela nam alle tijd voor ons. Ik kreeg het hele traject vergoed en evengoed deed ze alles goed uitleggen. Ik hoorde van een collega dat veel mediators zaken afraffelen bij pro deo. Maar bij ons heeft ze het goed gedaan. Alleen wilde ik graag mijn zoon alle dagen houden, maar mijn ex ging niet akkoord. Daarom geef ik 3 sterren, want uiteindelijk hebben we toch een omgangsregeling afgesproken.
Anette
Uit elkaar gegaan 2018
4.5/5
Zeker een fijne mediator. Heel geduldig en legt alles rustig uit. We konden op het laatste moment nog snel terecht. Fijn dat ze ook in de avonden werkt.
Jannes
Vader van 3 zoons
5/5
Pamela gaat rustig en grondig te werk. Fijn dat ze ook jurist is en financieel echtscheidingsadviseur. Ze maakte de alimentatieberekeningen en deed onze verdeling. Het ouderschapsplan hebben we zelf online gemaakt. Heel relaxed dat dat kan. We waren met 3 gesprekken klaar.
Vera
Ontbinding geregistreerd partnerschap
Pamela is aangesloten bij:

JE MAG KWALITEIT VERWACHTEN

Wil je er samen uitkomen, dan kies je voor Kids First Mediation. Geen dure advocaten en vervelende rechtszaken. Alle informatie over rechten en plichten in begrijpelijke taal uitgelegd door een onpartijdige mediator. Er wordt pro-actief meegedacht om financieel zoveel als mogelijk, gebruik te maken van (fiscale) regelingen zoals toeslagen. Jullie maken in overleg beslissingen die voor jullie allebei goed uitpakken. De mediator rekent alimentatie uit en legt vervolgens alles vast, zodat het ook juridisch goed is geregeld.

Jij zou het liefst in harmonie uit elkaar willen  (ook al lijkt dat misschien onmogelijk).  Wij helpen jou dat voor elkaar te krijgen.

  • Juridisch advies net als bij de advocaat.
  • Snel inzicht in de financiën net als bij de financieel adviseur.
  • Je houdt de regie doordat je zelf weloverwogen beslissingen maakt.
  • Hulp bij de communicatie, zodat je allebei gehoord wordt.
  • Aandacht voor de samenwerking tussen jullie als ouders.
  • Oplossingen die voor jullie allebei goed uitpakken.
  • Praktisch advies hoe jij de impact op je kind zoveel mogelijk kan beperken.
  • Mediation is over het algemeen de snelste en goedkoopste manier om goed uit elkaar te gaan.
80 %
Van de mediationtrajecten in 2019 zijn succesvol afgerond
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

Het belang van je kind voorop

Jij wilt voorkomen dat je kind de dupe wordt. Pamela helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

Contact

Pamela is opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur en gespecialiseerd familiemediator. Ze is jurist en scheidingscoach. Ook op het gebied van financiële en juridische zaken kun je dus van haar op aan.

Ze werkt met toevoeging, dus misschien krijg je het merendeel vergoed.

BLOG

Kindgesprek rechtbank scheiden

Kindgesprek scheiding

Een ouderschapsplan is ook voor pubers verplicht, maar je kunt je voorstellen dat zij daar zelf veel meer invloed op willen. Er zijn…

Lees verder →

Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Een ouderschapsplan is ook voor pubers verplicht, maar je kunt je voorstellen dat zij daar zelf veel meer invloed op willen. Er zijn…

Lees verder →
accounting, report, credit card

Partneralimentatie

Partneralimentatie. Hoe je het kunt berekenen. Of je er vanaf kunt zien of dat je verplicht bent alimentatie vast te laten stellen.

Lees verder →
Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.