Met haar jarenlange achtergrond in het onderwijs kent zij de zorgen van ouders. Zij kan jullie als geen ander helpen om er voor je  kind te zijn in deze moeilijke periode. Ze voelt aan wat kinderen nodig hebben en weet dit te vertalen in praktische adviezen die makkelijk toepasbaar zijn.

Karen gaat doelgericht te werk. Met aandacht voor de onderlinge communicatie en emoties die er zijn helpt zij ouders om stappen te maken. Immers komen jullie om de scheiding goed te regelen. Het moet ook geen therapie worden. Zij is opgeleid tot gespecialiseerd familie-mediator en financieel echtscheidingsadviseur. Daardoor kan zij jullie ook op het gebied van fiscale, financiële en juridische zaken goed voorlichten.

Ik ben heel blij met haar in mijn team. Bij Karen zijn jullie in goede handen, bel gerust eens voor telefonisch overleg of een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Ook wanneer je in het onderwijs werkt en het op jouw school goed wilt aanpakken, kun je bij Karen terecht. Zij helpt scholen met het opstellen van een goed protocol, maar ook begeleidt zij leerkrachten, vertrouwenspersonen en intern begeleiders om te gaan met ouders en kinderen in conflictsituaties.

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

Ik help jullie elkaar te zien als ouders van jullie kinderen en afscheid te nemen van elkaar als ex-partners

“Voor mij is mediation geslaagd, zodra de communicatie zodanig is verbeterd dat ouders tot afspraken kunnen komen. Soms is het nodig dat emoties eerst worden uitgesproken. Ook daar is ruimte voor.

Het kan ook dat de communicatie al goed genoeg is. Dan kunnen we direct werken aan afspraken die voor jullie allebei eerlijk voelen en bovendien recht doen aan gedeeld  ouderschap.”

Karen

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR
Uit elkaar gaan doe je niet zomaar. Je wilt dit goed aanpakken, want wanneer je nu ergens iets over het hoofd ziet kan dat impact hebben op de rest van je leven.

En dat van je kind.

Het belang van je kind voorop

Dat betekent een goede samenwerking tussen de ouders. Ook wanneer dat er niet in lijkt te zitten, helpen wij jullie dat te bereiken.
Meer weten>

Financieel voordelig

Het lijkt vaak niet ingewikkeld, maar er is veel waar je rekening mee moet houden om problemen te voorkomen.
Meer weten>

Juridisch dichtgetimmerd

De afspraken worden zorgvuldig vastgelegd, zodat jullie je er ook echt aan moeten houden.
Meer weten>

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

4/5
Ik wist echt niet waar ik moest beginnen. En eerlijk gezegd wist ik ook niet wat mediation precies was. Ik ben blij dat ik bij Karen terecht ben gekomen. Zij heeft ons echt aan de hand genomen. Het stappenplan was ook heel handig.
Vader
gescheiden in 2019
4.5/5
Ze kwam bij ons thuis als de kinderen op school waren. Karen is echt heel lief en heeft begrip voor je situatie. Maar ze kan ook zakelijk zijn, als dat nodig is. Soms zou ik willen dat zij voor ons de knopen door kon hakken, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling in mediation. Ik vond het soms wel moeilijk dat ik dus zelf steeds beslissingen moest nemen. Daarom 4 sterren.
Martine
Gescheiden in 2018
5/5
Niets dan lof voor deze vrouw. De avond voor Kerst nog alles aanpassen, omdat we toch hadden besloten dingen anders te willen. Ze heeft echt alles op alles gezet om de scheiding voor het nieuwe jaar bij de rechtbank te krijgen. Dat was voor ons belangrijk in verband met de belastingen. Super flexibel, niets is teveel.
Wouter en Janne
Gescheiden in 2019
Karen is aangesloten bij:

JE MAG KWALITEIT VERWACHTEN

Wil je er samen uitkomen, dan kies je voor Kids First Mediation. Geen dure advocaten en vervelende rechtszaken. Alle informatie over rechten en plichten in begrijpelijke taal uitgelegd door een onpartijdige mediator. Er wordt pro-actief meegedacht om financieel zoveel als mogelijk, gebruik te maken van (fiscale) regelingen zoals toeslagen. Jullie maken in overleg beslissingen die voor jullie allebei goed uitpakken. De mediator rekent alimentatie uit en legt vervolgens alles vast, zodat het ook juridisch goed is geregeld.

Jij zou het liefst in harmonie uit elkaar willen  (ook al lijkt dat misschien onmogelijk).  Wij helpen jou dat voor elkaar te krijgen.

  • Juridisch advies net als bij de advocaat.
  • Snel inzicht in de financiën net als bij de financieel adviseur.
  • Je houdt de regie doordat je zelf weloverwogen beslissingen maakt.
  • Hulp bij de communicatie, zodat je allebei gehoord wordt.
  • Aandacht voor de samenwerking tussen jullie als ouders.
  • Oplossingen die voor jullie allebei goed uitpakken.
  • Praktisch advies hoe jij de impact op je kind zoveel mogelijk kan beperken.
  • Mediation is over het algemeen de snelste en goedkoopste manier om goed uit elkaar te gaan.
80 %
Van de mediationtrajecten in 2019 zijn succesvol afgerond
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

Het belang van je kind voorop
Jij wilt voorkomen dat je kind de dupe wordt. Karen helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

Contact

Karen is opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur en gespecialiseerd familiemediator. Ook op het gebied van financiële en juridische zaken kun je van haar op aan.

Werkt niet met toevoeging.

BLOG

Do's en Don'ts bij een echtscheiding met pubers

Do’s en Don’ts bij een echtscheiding met pubers

Ga je uit elkaar en heb je tieners? Dan zijn er andere aandachtspunten, dan bij jonge kinderen. Lees deze tips van onze mediator Karen om er zeker van te zijn dat jij niet in de valkuilen stapt.

Lees verder →

Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Een ouderschapsplan is ook voor pubers verplicht, maar je kunt je voorstellen dat zij daar zelf veel meer invloed op willen. Er zijn…

Lees verder →

Wanneer vertellen we de school van de kinderen dat we gaan scheiden?

Het is belangrijk dat de school op de hoogte is van een (voorgenomen) scheiding van de ouders.
Maar wanneer is het juiste moment?

Lees verder →
protocol scheiden

Protocol scheiden op school

Protocol gescheiden ouders voor scholen   1979: In groep 8, toen trouwens nog de 6de klas, werden tijdens het kringgesprek 4 andere kinderen en ik …

Lees verder →
Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.