Elma is allround mediator en is opgeleid tot kindbehartiger, mediator en schip behandelaar. Zij heeft daarnaast verstand van de financiële, fiscale en juridische afhandeling van een echtscheiding. Dat klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar wat betekent dat voor jou?

Jij kunt er van op aan dat Elma jullie helpt om het belang van het kind voorop te stellen. Ook wanneer het even niet zo makkelijk gaat. Zij helpt jullie om de relatie op een goede manier af te kunnen sluiten en toe te werken naar een nieuwe vorm van ouderschap. Een vorm van ouderschap die recht doet aan de liefde die er ooit tussen jullie was. De liefde die jullie nog steeds hebben voor je kind.

Mediation is geen therapie, dus de aanpak is altijd oplossingsgericht en werkt toe naar het vastleggen van afspraken die voor jullie goed na te komen zijn. Je hebt aan Elma een vast aanspreekpunt en zij helpt jullie middels een overzichtelijk stappenplan toe naar het afronden van de scheiding. Eerlijk, duidelijk en onpartijdig. Je kunt aan haar je vragen stellen over de kinderen, maar ook helpt zij jullie met bijvoorbeeld het berekenen van toeslagen. Luisteren, respect, integriteit en empathie zijn voor haar de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Elma vindt het belangrijk om een goede balans te vinden tussen de noodzakelijke emotionele afronding van de liefdesrelatie en de te regelen praktische zaken. Ik verwijs jullie vol vertrouwen door, naar deze deskundige mediator.

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

Goede afspraken, zijn afspraken die je na kunt komen.“Wanneer je afspraken maakt die tot problemen leiden zijn dat geen goede afspraken. 
Een ouderschapsplan is niet in beton gegoten, maar vraagt om aanpassing wanneer de kinderen ouder worden of de afspraken niet meer passen bij een veranderende situatie.

Mede daarom is het belangrijk dat je ook aandacht hebt voor de communicatie. Dat geeft je de mogelijkheid om eventuele aanpassingen in de toekomst samen op te pakken, zonder dat je daar direct de mediator voor nodig hebt.”

Elma

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR
Uit elkaar gaan doe je niet zomaar. Je wilt dit goed aanpakken, want wanneer je nu ergens iets over het hoofd ziet kan dat impact hebben op de rest van je leven.

En dat van je kind.

Het belang van je kind voorop

Dat betekent een goede samenwerking tussen de ouders. Ook wanneer dat er niet in lijkt te zitten, helpen wij jullie dat te bereiken.
Meer weten>

Financieel voordelig

Het lijkt vaak niet ingewikkeld, maar er is veel waar je rekening mee moet houden om problemen te voorkomen.
Meer weten>

Juridisch dichtgetimmerd

De afspraken worden zorgvuldig vastgelegd, zodat jullie je er ook echt aan moeten houden.
Meer weten>

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

3.6/5
Begripvol, duidelijk en waar nodig wat streng. Dat was bij ons precies goed, want door de lastig communicatie, waren we anders nooit tot een overeenkomst gekomen. Het heeft voeten in de aarde gehad, maar we zijn er samen uit gekomen en dat is mede dankzij Elma.
Pieter
Vader van een dochter
4.5/5
Elma komt aan huis en dat vond ik heel prettig. Ze is pro deo mediator en we kregen bijna alles vergoed. Desondanks heeft ze ons heel goed geholpen. Ik durf haar echt aan te bevelen,
Didi
Gescheiden in 2019
5/5
Elma lijkt echt wel alles te weten. Knap dat ze dat zodanig doseert dat het je niet overrompelt. Onze situatie was financieel best ingewikkeld, maar ze heeft echt verstand van zaken. Onze notaris gaf zelfs een compliment dat alles zo zorgvuldig was aangepakt. En dat voor een vast tarief. Heel tevreden.
Anoniem
Geregistreerd partnerschap ontbinden
Elma is aangesloten bij:

JE MAG KWALITEIT VERWACHTEN

Wil je er samen uitkomen, dan kies je voor Kids First Mediation. Geen dure advocaten en vervelende rechtszaken. Alle informatie over rechten en plichten in begrijpelijke taal uitgelegd door een onpartijdige mediator. Er wordt pro-actief meegedacht om financieel zoveel als mogelijk, gebruik te maken van (fiscale) regelingen zoals toeslagen. Jullie maken in overleg beslissingen die voor jullie allebei goed uitpakken. De mediator rekent alimentatie uit en legt vervolgens alles vast, zodat het ook juridisch goed is geregeld.

Jij zou het liefst in harmonie uit elkaar willen  (ook al lijkt dat misschien onmogelijk).  Wij helpen jou dat voor elkaar te krijgen.

80 %
Van de mediationtrajecten in 2019 zijn succesvol afgerond
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

Het belang van je kind voorop
Jij wilt voorkomen dat je kind de dupe wordt. Elma helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

Contact

Elma is opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur en gespecialiseerd familiemediator. Ook op het gebied van financiële en juridische zaken kun je van haar op aan.

Werkt ook met toevoeging. Je kunt dus subsidie krijgen.

BLOG

zorgen-over-mijn-kind-na-scheiding

Zorgen over mijn kind na scheiding

Piekert jouw kind meer dan normaal? Vertoont het lastig gedrag of is het juist teruggetrokken? Hier lees je wat je kunt doen om je kind te steunen.

Lees verder →
Mijn ex is verliefd

Mijn ex is verliefd

Mijn ex is verliefd.
Wanneer er verliefdheid in het spel is, dan kan het zijn dat mensen tijdelijk wat minder helder kunnen nadenken. Bijna ontoerekeningsvatbaar. Wanneer de ander verliefd wordt, worden de kaarten opnieuw geschud.

Lees verder →
co-ouderschap en belastingvoordeel

Co-ouderschap en belastingvoordeel

Co-ouderschap en belastingvoordeel. Om in aanmerking te komen voor bepaalde kortingen en regelingen, is er wel een definitie van co-ouderschap vastgelegd. Ik vertel je er meer over in deze blog.

Lees verder →
Scroll naar top