Anniek werkt al jaren als familiemediator. Zij heeft vooral veel ervaring opgedaan bij bemiddeling tussen ouders die uit elkaar gaan. Wanneer ouders de intentie hebben om er samen uit te komen, dan is Anniek de aangewezen mediator om hen te begeleiden. 

Met haar jarenlange achtergrond in de financiële wereld, weet zij snel overzicht te creëren in de nieuwe financiële situatie. Daarnaast is Anniek ook jurist en dus kan zij ervoor zorgen dat afspraken op een dusdanige manier worden vastgelegd in het convenant dat er achteraf geen discussie meer over kan komen.

Zij is daarin helder en legt alles duidelijk en rustig uit. Diezelfde rust helpt ouders, om goed met elkaar te kunnen overleggen. Zij besteedt in alle mediations aandacht aan het verbeteren van de communicatie (als dat nodig is) en helpt ouders het belang van het kind centraal te stellen. 

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

Je kunt je kind geen groter geschenk geven dan na de scheiding goed contact te blijven houden met de andere ouder

 

 


“Naast de aandacht voor de juridische en financiële aspecten van de scheiding, onderzoek ik met ouders wat hun kinderen nodig hebben om goed door de scheiding te komen 
.”

Anniek

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOORUit elkaar gaan doe je niet zomaar. Je wilt dit goed aanpakken, want wanneer je nu ergens iets over het hoofd ziet kan dat impact hebben op de rest van je leven.

En dat van je kind.

Het belang van je kind voorop

Dat betekent een goede samenwerking tussen de ouders. Ook wanneer dat er niet in lijkt te zitten, helpen wij jullie dat te bereiken.
Meer weten>

Financieel voordelig

Het lijkt vaak niet ingewikkeld, maar er is veel waar je rekening mee moet houden om problemen te voorkomen.
Meer weten>

Juridisch dichtgetimmerd

De afspraken worden zorgvuldig vastgelegd, zodat jullie je er ook echt aan moeten houden.
Meer weten>

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

4/5
We hadden het kleine pakket. Alles ging zakelijk en vlot. Eerst wist ik niet zo goed of dat was wat ik wilde, maar eigenlijk vond ik het heel prettig.
Lana
Uit elkaar in 2019
4.5/5
Je kan merken dat Anniek veel juridische en financiële kennis heeft. Ze legt dat helder uit. Ik begreep het zelfs. Ze rekent alles door zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ze heeft ook met onze kinderen gesproken. Verrassend wat daaruit kwam. En onze kinderen vonden het fijn ook wat te mogen zeggen.
Klaas-Jan
Gescheiden in 2019
5/5
Wij hebben het ouderschapsplan online gemaakt bij Kids First. Dat beviel goed. Toen zijn we toch ook naar Anniek gegaan, omdat we niet wisten hoe het moest met het huis. Ze heeft ons snel geholpen en had ook aandacht voor onze communicatie. Wij Kids First aanbevelen aan anderen.
Anoniem
Anniek is aangesloten bij:

JE MAG KWALITEIT VERWACHTEN

Wil je er samen uitkomen, dan kies je voor Kids First Mediation. Geen dure advocaten en vervelende rechtszaken. Alle informatie over rechten en plichten in begrijpelijke taal uitgelegd door een onpartijdige mediator. Er wordt pro-actief meegedacht om financieel zoveel als mogelijk, gebruik te maken van (fiscale) regelingen zoals toeslagen. Jullie maken in overleg beslissingen die voor jullie allebei goed uitpakken. De mediator rekent alimentatie uit en legt vervolgens alles vast, zodat het ook juridisch goed is geregeld.

Jij zou het liefst in harmonie uit elkaar willen  (ook al lijkt dat misschien onmogelijk).  Wij helpen jou dat voor elkaar te krijgen.

80 %
Van de mediationtrajecten in 2019 zijn succesvol afgerond
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

Het belang van je kind voorop
Jij wilt voorkomen dat je kind de dupe wordt. Anniek helpt je om dat voor elkaar te krijgen.

Contact

Anniek is opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur en gespecialiseerd familiemediator. Ook op het gebied van financiële en juridische zaken kun je van haar op aan.

Werkt ook op toevoeging. (pro deo)

BLOG

Do's en Don'ts bij een echtscheiding met pubers

Do’s en Don’ts bij een echtscheiding met pubers

Ga je uit elkaar en heb je tieners? Dan zijn er andere aandachtspunten, dan bij jonge kinderen. Lees deze tips van onze mediator Karen om er zeker van te zijn dat jij niet in de valkuilen stapt.

Lees verder →

Is een ouderschapsplan voor pubers verplicht?

Een ouderschapsplan is ook voor pubers verplicht, maar je kunt je voorstellen dat zij daar zelf veel meer invloed op willen. Er zijn…

Lees verder →

Wanneer vertellen we de school van de kinderen dat we gaan scheiden?

Het is belangrijk dat de school op de hoogte is van een (voorgenomen) scheiding van de ouders.
Maar wanneer is het juiste moment?

Lees verder →
protocol scheiden

Protocol scheiden op school

Protocol gescheiden ouders voor scholen   1979: In groep 8, toen trouwens nog de 6de klas, werden tijdens het kringgesprek 4 andere kinderen en ik …

Lees verder →
Scroll naar top
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BIJZONDERE AANBIEDING

ONLINE OUDERSCHAPSPLAN MAKEN tIJDELIJK € 99,-

kids first mediation danique

Er zijn maximaal 20 ouderschapsplannen beschikbaar voor dit bizar lage tarief met maar liefst € 276 korting.

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.