ONS TEAM

Al onze mediators zijn zowel juridisch als financieel deskundig. Zij hebben verstand van zaken. 

Natuurlijk kun je erop vertrouwen dat zij jullie ook op sociaal-emotioneel gebied begeleiden. Dat betekent dat ook wanneer het nog niet zo makkelijk is, de emoties oplopen, wij jullie helpen tot goede afspraken te komen.

Complexe scheiding? Denk je dat het niet meer goed komt? Dan moet je bij Danique zijn.  Zij is bij uitstek de mediator die jullie kan helpen weer in gesprek te komen.

Ook begeleidt zij 1-op-1 mensen om uit conflict te blijven, meer energie over te houden voor zichzelf en geweldloos en effectief te communiceren. 

Marieke heeft na ruim 12 jaar werken bij de rechtbank gezien wat er kan gebeuren, wanneer je de scheiding niet goed aanpakt.

Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van ouders ook op financieel en juridisch complexe materie.

Marieke is onze absolute financiële held. Als fiscaal jurist weet zij alles van belastingen. Voor complexe zaken kunnen wij altijd op haar rekenen.

Natuurlijk begeleid zij als mediator de scheiding van A tot Z.

Willemijn is onze deskundige op het gebied van complexe scheiding. Met haar opleiding tot SCHIP behandelaar, haar achtergrond als jurist en bijzonder curator begeleid zij ook ouders die het lastig vinden om met elkaar tot afspraken te komen.

Pamela is scheidingscoach, mediator en jurist. Zij helpt ouders ook op toevoeging (subsidie) en wordt vergoed door veel rechtsbijstandverzekeringen.

Karen van der Toolen

ZWOLLE EN NIJMEGEN

Karen heeft heel lang in het onderwijs gewerkt. Zodoende is zij veel in aanraking gekomen met kinderen die een zorgvraag hebben. Bijvoorbeeld doordat zij autisme hebben. 

Karen heeft alles wel voorbij zien komen en helpt alle ouders met veel begrip en respect om het goed te regelen voor hun kind.

Thea is de rust zelve. Haar kun je niet gek krijgen. Met een natuurlijk overwicht, veel verstand van (juridische) zaken en het talent om snel overzicht te creëren in de chaos weet zij de scheiding snel en goed vorm te geven.

Van Thea kun je echt op aan!

elma schouten

Elma Schouten

Oldenzaal e.o.

Elma heeft de opleiding gedaan tot Schip behandelaar en Kindbehartiger. Bij haar zijn al je financiële zaken in goede handen.

Maar je kunt er vooral ook van op aan dat jullie op sociaal emotioneel gebied goed worden begeleid. Door haar opleidingen en ervaring, is zij als geen ander in staat om jullie te helpen je kind centraal te stellen.

Anniek komt uit de financiële wereld. Zij weet complexe zaken op een begrijpelijke manier uit te leggen.

Zij begeleid jullie op een zakelijke, maar prettige manier naar een goede afronding van jullie relatie als partners.

Vacature

MEDIATOR

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Voor zelfstandige mediators die zich hebben gespecialiseerd in scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn, hebben wij op verschillende plekken nog ruimte.

 

Let op! Wij hebben strenge selectie aan de poort. Zo dien je de FEA opleiding te hebben gevolgd evenals familiespecialisatie voor mediation behaald te hebben.

Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.