ONS TEAM

Al onze mediators zijn zowel juridisch als financieel deskundig. Zij hebben verstand van zaken. 

Natuurlijk kun je erop vertrouwen dat zij jullie ook op sociaal-emotioneel gebied begeleiden. Dat betekent dat ook wanneer het nog niet zo makkelijk is, de emoties oplopen, wij jullie helpen tot goede afspraken te komen.

Complexe scheiding? Denk je dat het niet meer goed komt? Dan moet je bij Danique zijn.  Zij is bij uitstek de mediator die jullie kan helpen weer in gesprek te komen.

Ook begeleidt zij 1-op-1 mensen om uit conflict te blijven, meer energie over te houden voor zichzelf en geweldloos en effectief te communiceren. 

Marieke heeft na ruim 12 jaar werken bij de rechtbank gezien wat er kan gebeuren, wanneer je de scheiding niet goed aanpakt.

Zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van ouders ook op financieel en juridisch complexe materie.

Marieke is onze absolute financiële held. Als fiscaal jurist weet zij alles van belastingen. Voor complexe zaken kunnen wij altijd op haar rekenen.

Natuurlijk begeleid zij als mediator de scheiding van A tot Z.

Willemijn is onze deskundige op het gebied van complexe scheiding. Met haar opleiding tot SCHIP behandelaar, haar achtergrond als jurist en bijzonder curator begeleid zij ook ouders die het lastig vinden om met elkaar tot afspraken te komen.

Pamela is scheidingscoach, mediator en jurist. Zij helpt ouders ook op toevoeging (subsidie) en wordt vergoed door veel rechtsbijstandverzekeringen.

Karen van der Toolen

ZWOLLE EN NIJMEGEN

Karen heeft heel lang in het onderwijs gewerkt. Zodoende is zij veel in aanraking gekomen met kinderen die een zorgvraag hebben. Bijvoorbeeld doordat zij autisme hebben. 

Karen heeft alles wel voorbij zien komen en helpt alle ouders met veel begrip en respect om het goed te regelen voor hun kind.

Kids First Mediator Haarlem

Sanne Visser

Haarlem

Sanne is ervaringsdeskundige.  Zij weet precies hoe het is om in jullie schoenen te staan. Daardoor weet zij ook hoe waardevol het is als je er samen, in goed overleg, uit kunt komen.

Zonder vervelende rechtbankprocedures.

Thea is de rust zelve. Haar kun je niet gek krijgen. Met een natuurlijk overwicht, veel verstand van (juridische) zaken en het talent om snel overzicht te creëren in de chaos weet zij de scheiding snel en goed vorm te geven.

Van Thea kun je echt op aan!

Vacature

MEDIATOR

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team. Voor zelfstandige mediators die zich hebben gespecialiseerd in scheidingen waar kinderen bij betrokken zijn, hebben wij op verschillende plekken nog ruimte.

 

Let op! Wij hebben strenge selectie aan de poort. Zo dien je de FEA opleiding te hebben gevolgd evenals familiespecialisatie voor mediation behaald te hebben.

Scroll naar top

GRATIS HULP

THUIS AAN DE SLAG MET WEBINARS EN DOWNLOADS.

DOWNLOAD BIJVOORBEELD HET OUDERSCHAPSPLAN GRATIS

kids first mediation danique

In verband met corona zijn alle online trainingen de komende periode met fikse korting aan te kopen. Bekijk hier het overzicht van diensten aanbiedingen.