Kids First Mediation

TIJDELIJK SLECHTS €27,50

KOST JOUW EX JE VEEL ENERGIE?

Leer jezelf te beschermen tegen negativiteit. Je weet waarschijnlijk al dat het in het belang van jullie kind is, om een goede samenwerking op te bouwen met jouw ex. Ook wanneer die het jou lastig maakt. 

Maar wat je ook probeert, het lijkt steeds mis te gaan. Anderen zeggen dat je het ‘los moet laten’. Maar dat is makkelijker gezegd, dan gedaan. Immers wil jij het beste voor je kind. Je reageert heel netjes, maar steeds gebeurt er weer iets waardoor jullie in hetzelfde patroon terecht komen.

Over en weer gehoord worden. Dat levert je direct meer energie op. De kinderen hebben al genoeg voor hun kiezen gekregen. (En jij ook!)

Zij hebben nu de veiligheid nodig van ouders die er voor hen zijn. Zonder (koude) oorlog, of spanningen. Deze training helpt jou om dat voor elkaar te krijgen

Online ONS training

ER IS ECHT HOOP

Alle ervaring die wij hebben opgedaan in de afgelopen jaren, hebben we gebruikt om de ONS (Ouderschap Na Scheiding) training te maken. Zodat je verder kunt in harmonie. Omdat het leven ook gewoon weer leuk mag zijn.

Ben je bang dat de communicatie tussen jullie al behoorlijk is verstoord? Is het al zo erg, dat je denkt dat het niet meer beter kan worden?

Of wil je juist gedoe voorkomen? Dan is deze training geschikt voor jou! Het geeft inzicht in het gedrag van de ander en dat van jezelf. Bovendien kun je met behulp van het unieke stappenplan ruzies voorkomen.

Kun je wel wat persoonlijke begeleiding gebruiken? Dan ben je welkom in de besloten groep op Facebook.

Normaal gesproken kost de training € 175,-

Nu tijdelijk betaal je slechts € 27,50,-

Bekijk de video’s, lees de belangrijke hoofdstukken en maak de opdrachten.  Feedback op de opdrachten die je inlevert is inbegrepen. Zo weet je zeker dat ook jij straks minder in conflict komt met je ex. Dat geeft rust en energie. Neem de regie weer terug.

FAQs

Heb je een vraag? Je mag ons altijd even bellen op 085 – 130 44 44 of mailen naar danique@kidsfirstmediation. 

Maar misschien wordt jouw vraag hieronder al beantwoord.

Eenmalige investering

Wat is een goede band met de andere ouder jou waard?

van € 99,- voor € 27,50

Geen vervelende verrassingen. All-In tarief.

VEELGESTELDE VRAGEN

Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop een mail sturen naar mail@kidsfirstmediation.nl. Wij storten dan binnen 7 dagen jouw geld terug. Jouw account wordt dan per direct opgeschort en je kunt dan geen gebruik meer maken van de online omgeving.

Je hebt tot november 2022 toegang tot alle video’s en het trainingsmateriaal.

Daarna wordt jouw account gesloten en vervalt de toegang tot de online omgeving.

Wil je graag meer begeleiding? Geen probleem!  Sparren met de PRO ( 1 op 1 begeleiding) kost € 55,- per half uur.

Dit betreft een kortingsactie omdat Kids First Mediation in 2022 de praktijk sluit. Daarom zijn alle online trainingen met enorme korting aan te kopen. Persoonlijke begeleiding is niet inbegrepen, feedback op je opdrachten wel.

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Stap 1

Bestel de online ONS training. Jij krijgt dan direct toegang tot jouw account. Je kunt direct aan de slag waar en wanneer jij wilt.

Stap 2

Volg de ONS training op jouw eigen tempo op mobiel of PC. Video's, informatie en opdrachten helpen jou om zelf te kunnen onderzoeken, wat voor jou werkt. Je staat er niet alleen voor.

Stap 3

Kijk wat voor jou helpend is. Je kunt de gemaakte opdrachten uploaden in jouw account. De coach geeft jouw dan persoonlijk feedback.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Een uitweg in een doolhof waar ik dacht nooit meer uit te komen.
Anoniem
Ik was sceptisch. Dat was niet nodig. Ik ben 6 weken onderweg en het gaat steeds beter. Het sparren met Danique helpt echt veel. Na elk gesprek kan ik er weer tegenaan.
Ton
Vader van 3 kinderen
Wat moet ik zeggen? Gewoon doen. Zeker nu met die aanbieding.
Margot
Moeder van 2 meiden

"Teleurstelling, woede, verdriet. Een verschil van inzicht over de opvoeding. Ingewikkelde persoonlijkheidskenmerken zoals borderline of narcisme.
Zomaar wat redenen waarom ouders er even niet uitkomen. Maar de praktijk leert dat met de juiste informatie én persoonlijke begeleiding, zelfs mensen die al jaren ruzie maken een stap kunnen zetten om zichzelf en hun kinderen rust te geven. Wij geven niet op. We gaan samen net zo lang op zoek naar wat er in jouw situatie wel werkt.
Vaak is de ONS training voldoende om direct stappen te zetten in de goede richting. De meeste ouders merken binnen een week al verschil. Maar als er meer nodig is, dan gaan we samen aan de slag, zodat ook jij weer snel beter in je energie komt te zitten.

ONLINE ONS TRAINING

Wil jij in 2022 minder gedoe en gezeur? Meer energie en harmonie?  Start vandaag nog met de online training. Gun jezelf en je kinderen een nieuwe start.

Scroll naar boven