KIDS FIRST MEDIATOR WORDEN

Wil jij kids first mediator worden?

ER ZIJN ZOVEEL SOORTEN MEDIATORS

Er zijn veel mediators. Het aantal blijft groeien en het merendeel specialiseert zich in echtscheidingen. Dat is ook niet zo gek, want je mag je in Nederland al snel mediator noemen.

Kids First Mediation vindt dat ouders tijdens-, en na de echtscheiding de best mogelijke hulp verdienen. En dat leer je niet met een training van een paar dagen alleen.

De ouders die wij al geholpen hebben, waarderen onze deskundigheid waarschijnlijk, want wij krijgen doorverwijzingen vanuit gemeenten, advocaten en andere professionals.

We willen zoveel mogelijk ouders blijven helpen en dus zoeken we versterking!

mediation in relaties

STRENGE SELECTIE AAN DE POORT

Wij zijn op zoek naar mediators die het vak serieus nemen. Die vinden dat je samen verder komt en daarom bereid zijn om samen te werken. Met elkaar en andere specialisten, om zo ouders de best mogelijke begeleiding te geven. 

Mediators die allround zijn opgeleid en ervaring blijven op doen in de praktijk. Wil je zelf ondernemen, maar deel uitmaken van een grotere organisatie waar je van kunt leren en die deels de marketing uit handen neemt?

Ben je bereid continu bij te leren en wil je onderdeel zijn van een groep van de allerbeste mediators die het echt anders aanpakken? 

Al onze mediators hebben tenminste de basisopleiding mediation + familiespecialisatie opleiding afgerond. Daarnaast hebben zij voldoende ervaring (Tenminste 30 zaken in 3 jaar) in scheidingsbegeleiding. De opleiding financieel echtscheidingsadviseur dient binnen 1 jaar na toetreden te zijn gevolgd.

Het is een must dat je bereid bent extra training en opleiding te volgen om ouders in conflictsituaties te begeleiden.

Wat wij te bieden hebben

Wij zijn een samenwerkingsverband waarin wij samen bepalen welke koers we varen.

Een team van mediators die hetzelfde doel hebben ‘ouders helpen om de scheiding financieel, juridisch en sociaal emotioneel goed te regelen, met het belang van hun kind centraal’.

Wij zijn geen franchiseconcept. We zitten over en weer nergens aan vast. We werken samen op basis van vrijwilligheid. Je betaalt per cliënt. Je factureert zelf en bepaald zelf jouw aanpak. Daarnaast kun je met (flinke) korting trainingen volgen.

Je kunt bij jouw collega’s terecht (juristen, therapeuten, kindercoaches, mediators, fiscalisten) met vragen en je bent zelf ook bereid anderen te helpen.

Scroll naar top
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BIJZONDERE AANBIEDING

ONLINE OUDERSCHAPSPLAN MAKEN tIJDELIJK € 99,-

kids first mediation danique

Er zijn maximaal 20 ouderschapsplannen beschikbaar voor dit bizar lage tarief met maar liefst € 276 korting.

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.