KINDEREN EN SCHEIDEN

Kinderen zijn veerkrachtig. Dat is wat veel mensen denken. En hoewel dat waar kan zijn, zien we dat scheiden altijd een behoorlijke impact heeft op kinderen.

Veel kinderen laten tijdens de scheidingsperiode niet merken wat zij werkelijk voelen. Ook dan is er aandacht nodig voor je kind. Andere kinderen gaan lastig gedrag vertonen. Dat is hun manier om te vertellen dat ze wat hulp nodig hebben.

Kids First Mediation helpt ouders hun kinderen zelf zo goed mogelijk te ondersteunen. En wanneer er wat meer nodig is, bieden wij kortdurende begeleiding in de vorm van kindercoaching.

Wij helpen heel veel ouders bij het maken van een ouderschapsplan waarbij het belang van het kind centraal staat. Dat doen onze mediators in hun praktijk, maar je kunt ook online aan de slag. Binnenkort vertellen we daar meer over op deze pagina.

Tot die tijd kun je contact op voor meer informatie of een kijkje nemen op uitelkaarmetkidsfirst.nl.

Scroll naar top
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BIJZONDERE AANBIEDING

ONLINE OUDERSCHAPSPLAN MAKEN VOOR MAAR € 99,-

kids first mediation danique

Er zijn maximaal 20 ouderschapsplannen beschikbaar voor dit bizar lage tarief met maar liefst € 276 korting.

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.