Hulp bij scheiden

Webinars

Wij bieden hulp bij scheiden, maar ook daarna. Wij vinden dat ieder kind ouders verdient, die goed kunnen samenwerken. Daarom geven wekelijks webinars.

 De webinars duren maximaal 1 uur. Je kunt al je vragen stellen aan de professional en het is helemaal GRATIS.

Het is niet nodig om iets te installeren. Andere mensen kunnen niet zien dat jij deelneemt, je privacy is gewaarborgd.

Abonneren

Je kunt hier op ons webinarkanaal kijken. In één overzicht kun je dan zien welke webinars we de komende tijde geven.
Bekijken
hulp bij scheiding

E-BOOK OUDERSCHAPSPLAN

Sta je op het punt om een ouderschapsplan te maken, of aan te passen? Dan wil jij dit boek hebben. Praktische tips om de schade bij jouw kind zoveel mogelijk te beperken.

STAPPENPLAN

Als je uit elkaar gaat, dan moet er veel worden geregeld. Een ouderschapsplan maken is belangrijk. Maar je wilt natuurlijk ook weten hoe het zit met de (huur)woning, hypotheekrente-aftrek, pensioen en alimentatie.

Waarom moet je bij een geregistreerd partnerschap bijvoorbeeld langs de rechtbank en bij een samenlevingsovereenkomst niet? Antwoord op al jouw vragen.

Voorbeeld ouderschapsplan

Ben je op zoek naar een voorbeeld van het ouderschapsplan? Daar doen wij niet moeilijk over. Je kunt het ouderschapsplan in Word downloaden.

JE BENT BIJ ONS IN GOEDE HANDEN

5/5

De afgelopen jaren hebben wij honderden ouders geholpen tijdens en na de scheiding, om het goed te regelen voor zichzelf en hun kinderen. 97% van de ouders zijn tevreden en bevelen ons aan bij anderen.

Video afspelen

Wil jij thuis aan de slag met het maken van een ouderschapsplan, het verbeteren van de communicatie of het maken van een alimentatieberekening?

Scroll naar boven