Kids First Mediation

BESPAAR op je ADVOCAATKOSTEN

ONLINE OUDERSCHAPSPLAN MAKEN

Jij wilt een ouderschapsplan waarbij het belang van jouw kind centraal staat. Wij helpen jou om afspraken te maken die bij jullie passen en zorgen ervoor dat het juridisch goed in elkaar zit.

Jullie volgen een online training, bekijken de video’s en gaan aan de slag met het maken van jullie eigen ouderschapsplan. Wij controleren jullie plan, zodat het door alle rechtbanken in Nederland wordt geaccepteerd. Gegarandeerd!

Van € 99,- voor slechts € 27,50-!

online ouderschapsplan maken

EEN GOED PLAN

Hoeveel impact de scheiding op jouw kind heeft, is grotendeels afhankelijk van de manier waarop jullie als ouders de scheiding vormgeven.

Wij helpen jou om het goed te regelen voor je kind. Jij krijgt alle informatie die je nodig hebt. En als de communicatie met de andere ouder moeizaam verloopt, helpen wij jou om dat te verbeteren.

Het resultaat is een gepersonaliseerd ouderschapsplan, gecontroleerd door onze professional, wat door alle rechtbanken wordt geaccepteerd.

Normaal gesproken bestel je jouw ouderschapsplan voor € 99,- . 

Nu tijdelijk betaal je slechts € 27,50,-

Bekijk de video’s, lees de belangrijke hoofdstukken en ga aan de slag met het voorbeeld. Als je vragen hebt, kun je die gratis stellen aan onze mediators, kindercoaches of juristen.

Nadat jij dit hebt afgestemd met de andere ouder, kijkt onze professional het kosteloos voor je na. Zo weet je zeker dat jouw plan voldoet aan alle wettelijke eisen. Let op! de actieprijs van € 27,50 geldt voor enkel de online trainingen. Er is geen persoonlijke begeleiding inbegrepen in de vorm van calls.

Wel kun je jouw vragen stellen aan onze deskundigen (en andere ouders) in de besloten Facebookgroep. Ook is feedback op jullie plan kosteloos inbegrepen. Gegarandeerd een goed plan dus. Zo voordelig dat zelfs wanneer je begeleid wordt door een andere mediator of advocaat dit de moeite waard is. Waardevolle tips en alles rustig en in begrijpelijke taal uitgelegd, waardoor je goed beslagen ten ijs komt bij jouw advocaat (en dus tijd en kosten bespaart). 

Je kunt op jouw eigen tempo de informatie terug blijven kijken.

Deze kortingsactie is beperkt geldig, dus wacht niet te lang.

Geaccepteerd door alle rechtbanken in Nederland

Onze ouderschapsplannen voldoen aan alle juridische regels, zodat afspraken ook echt nagekomen moeten worden.

Vakantie tijdens corona

Betrouwbare informatie & betrokken support

Al onze informatie is altijd up-to-date en zeer betrouwbaar.

Als je toch nog vragen hebt, staan wij voor je klaar. Wij helpen jou zowel offline als online.

Herstel in vertrouwen en communicatie

Uit onderzoek blijkt dat kinderen de minste schade oplopen van de scheiding, wanneer ouders met elkaar blijven samenwerken.

Betaalbaar en deskundig. Alles goed geregeld.

Je kunt thuis aan de slag. Stoppen en doorgaan waar je gebleven was. In jouw eigen tempo.

Je bespaart geld doordat je veel minder tijd kwijt bent bij de mediator of advocaat.

MAAK EEN GOED OUDERSCHAPSPLAN

Door jullie zelf gemaakt. Op basis van betrouwbare informatie. Gecontroleerd door de de professional. Nu tijdelijk met € 71,50 korting.

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Of je nou de kinderalimentatie wilt laten berekenen, de relatie met de andere ouder wilt verbeteren (ook als de communicatie nu lastig gaat tussen jullie)  of gewoon een goed ouderschapsplan wilt maken.

Je kunt bij ons online terecht. Voor goede online trainingen met video, informatie en opdrachten. De praktijk gaat voorlopig sluiten.

Waarom alle trainingen nu voor de bijzondere prijs van € 27,50 worden verkocht? Kids First Mediation neemt in 2022 geen nieuwe cliënten meer aan. De zaken van Danique worden waargenomen door een collega mediator; Marieke Broek. 

Omdat er toch een hoop cliënten zijn, die graag nog de trainingen willen volgen, kunnen nieuwe deelnemers tot eind januari nog instromen. Zij houden tot november toegang, daarna gaan ook de trainingen op slot.

ERVARINGEN VAN ANDEREN

Wij hebben al veel ouders geholpen. Zij geven aan dat zij de persoonlijke service heel fijn vonden. De inhoud van de training makkelijk te begrijpen was en dat ze andere ouders aanraden om online het ouderschapsplan te maken.

Wij zijn zo overtuigd van de kracht van deze training, dat we jou een NIET GOED-GELD TERUG garantie bieden. Ga je aan de slag, maar blijkt het toch niet bij je te passen? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop je geld terugvragen. Lees meer.

De vragen vulden we samen in. Direct ons ouderschapsplan in de mail. Zelf nog wat aangepast en door Danique gecontroleerd. Scheelde toch weer twee gesprekken bij de mediator.
Marianne
Moeder van 2 dochters
Ik kijk nog wel eens in die online training om te kijken hoe het ook alweer zit met die alimentatie. Super handig.
Sebas
Vader van 1 zoon
Ik heb gelijk ook de kinderalimentatie training gedaan en de ONS training. Die ONS training was wel pittig. Maar super fijn dat je gewoon met Danique kunt bellen. Dat heb ik best vaak gedaan. Ze weet dingen simpel uit te leggen.
Joke
Gescheiden in 2020

FAQs

Heb je een vraag? Je mag ons altijd even bellen op 085 – 130 44 44 of mailen naar mail@kidsfirstmediation. Je krijgt dan meestal Danique zelf aan de lijn. Maar misschien wordt jouw vraag hieronder al beantwoord.

In principe kun je direct door naar het laatste hoofdstuk om daar de vragen te beantwoorden. Je hebt dan wel een ouderschapsplan in een Word-document. Dat kan natuurlijk prima, maar misschien kun je dan beter een voorbeeldje van internet scoren.  Dat is dan goedkoper.

De toegevoegde waarde, dat waar wij het verschil juist maken is in alle informatie die je krijgt, de video’s en de werkbladen. 

Die helpen jou om gehoord te worden door de andere ouder. Zodat je samen tot afspraken kunt komen die ook worden nagekomen. 

Ook helpt het jou begrijpen met welke (juridische) zaken je rekening moet houden en hoe je jouw kind kunt helpen omgaan met de scheiding.

De training die hoort bij het ouderschapsplan legt je alles in begrijpelijke taal uit over gezag, kinderalimentatie, belastingvoordelen, behoefte van het kind per leeftijd, juridische valkuilen en ga zo maar door. Een advocaat of mediator kan je dat allemaal uitleggen, maar dat kost over het algemeen veel tijd en dus geld.

Nu kun je het online op jouw eigen tempo nalezen en een mening vormen. Dus ook wanneer je bij een advocaat of mediator zit, kun je hier veel baat bij hebben.

Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop een mail sturen naar mail@kidsfirstmediation.nl. Wij storten dan binnen 7 dagen jouw geld terug. Jouw account wordt dan per direct opgeschort en je kunt dan geen gebruik meer maken van de online omgeving.

Je hebt tot november toegang tot alle video’s en het trainingsmateriaal. 

Daarna wordt jouw account gesloten en vervalt de toegang tot de online omgeving.

Je bestelt direct online ‘online ouderschapsplan maken’. Je krijgt daarmee toegang training waarin we alles uitleggen over het maken van het ouderschapsplan. Je bekijkt de video’s, maakt de opdrachten en leest de informatie. Vervolgens ga je met het voorbeeld ouderschapsplan in Word aan de slag. Even aanpassen waar nodig en klaar voor gebruik. Desgewenst kijken wij hem nog voor je na, zodat je zeker weet dat hij geaccepteerd wordt door de rechtbank.

Tijdens de actieperiode betaal je € 27,50 voor het ouderschapsplan en als je de ONS training wilt volgen, kun je die los bijbestellen. Het is dan niet inbegrepen. Niet getreurd, want als je de ONS training en het Ouderschapsplan besteld, betaal je € 55,- voor het totaal en dat is alsnog een hele mooie aanbieding.

Dit zijn de hoofdstukken en paragrafen uit de training:

Scroll naar boven