Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
29,75

Kinderalimentatie laten berekenen. Dat doen wij graag voor ouders. We doen dat uiterst zorgvuldig en op een manier waarbij jullie allebei het gevoel hebben dat het eerlijk en realistisch is.

Er zijn partijen die het goedkoop en snel doen. Ik kan het weten, want wij krijgen regelmatig de vraag van ouders die daar gebruik van hebben gemaakt, of wij het willen nakijken. En hoewel de berekeningen op zich meestal best kloppen, wordt er vaak niet gekeken naar jullie specifieke situatie. Ook mist de uitleg nogal eens. Dat levert vaak gedoe op.

Wij helpen gedoe voorkomen, door ouders goed voor te lichten. Daarom hebben we deze korte training beschikbaar gemaakt voor iedereen. Als je weet wat je rechten en plichten zijn, dan is het makkelijker om het zonder gedoe te regelen met elkaar.

Deze training hadden we in eerste instantie gemaakt voor ouders die door Kids First Mediation hun alimentatie laten berekenen, of die online een ouderschapsplan bij ons maken. Maar omdat we zoveel vragen krijgen over kinderalimentatie en zien dat er zoveel conflicten over kunnen ontstaan, hebben we de training nu voor iedereen beschikbaar gemaakt. 

 

Mocht je door ons de kinderalimentatie laten bereken, dan is het goed te weten dat wij niet duur zijn. Maar ook geen prijsvechter. We doen het zorgvuldig en dat vraagt een investering. Je bent bij ons nooit meer kwijt dan nodig. Je krijgt van ons altijd een berekening voor de toeslagen gratis, zodat je precies weet wat je in de portemonnee over houdt. Die duidelijkheid en dat overzicht is ‘priceless’ zeggen onze klanten vaak.

Ik ga met jullie (telefonisch of via teams) in gesprek en maak handmatig en berekening die voor jullie allebei eerlijk en goed voelt.

Onze berekeningen worden geaccepteerd door alle rechtbanken in Nederland. Desgewenst helpen wij jullie bij het indienen. Maar ook voor ouders die geen klant van ons zijn, bieden wij onze informatie in de vorm van een online aan. Daar maak jij nu gebruik van.

Doen jullie de kosten van de kinderen zelf verdelen is dat ook prima. Je kunt rustig door de paragrafen bladeren, de informatie lezen en video’s bekijken. Mocht je toch willen overwegen om de alimentatie ook door ons te laten berekenen, kun je in de video zien hoe we dat aanpakken. En als je vragen hebt, dan mag je contact met mij opnemen. geen probleem!

Scroll naar top