Persoonlijke begeleiding

Wij staan voor jou klaar!

Veel ouders gebruiken deze training als aanvulling op het mediation-traject wat zij volgen, of (ooit) hebben gevolgd. Met deze training kom je al heel ver.  Met name als je de opdrachten maakt en upload.

Wanneer de communicatie toch niet snel genoeg wil verbeteren, of je energie behoorlijk op is, dan wil je soms gewoon even met een echt mens overleggen. Met iemand die jou begrijpt. Die jou net dat zetje in de goede richting geeft. Of die je bijvoorbeeld even helpt een goede mail op te stellen.

De praktijk van Kids First Mediation is gesloten, dus ik ga je niet persoonlijk helpen. Wanneer je tijdens-, of na het volgen van deze training behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning dan kun je mijn een mail sturen en zal ik vragen of mijn collega Marieke Broek contact met jou opneemt.

 

 

Danique Schoorl

Danique Schoorl

Neem contact met mij op en dan koppel ik jou aan diegene die jou het beste verder kan helpen. Soms ben ik dat zelf, soms is dat een collega. Wij hebben allemaal onze eigen expertise en we zoeken samen iemand uit, waar jij de klik mee hebt.

Mailen kan naar danique@kidsfirstmediation.nl

Scroll naar boven