Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
27,50

training: Ouderschap na scheiding

De training is gericht op het herstellen van vertrouwen en samenwerking. Je kunt deze training alleen volgen. Je hebt de ander er niet voor nodig.  

Als blijkt dat je wat persoonlijke begeleiding kunt gebruiken, dan zijn wij er voor je. Je kunt GRATIS deelnemen aan de ‘Sparren met de PRO – Kom uit Conflict editie’. Dat is een online workshop waar we samen met een klein groepje ouders, onderzoeken hoe je al deze strategieën nou in de praktijk kunt toepassen. Maar ook kun je 1-op-1 Sparren met de PRO. 

Samen onderzoeken we hoe jij een goede samenwerking met de andere ouder kunt vormgeven. Ook wanneer je een lastig ex hebt.

Altijd maar gedoe?

Kost het je heel veel energie om dingen af te stemmen met de ander? Kun je met veel mensen prima overweg, maar raak je met jouw ex steeds in een vervelend patroon?

Dat heeft enorm effect op jouw welzijn, maar vooral op het gevoel van veiligheid voor je kind. Wil je de impact op je kind beperken? Zorg dan voor een werkbare samenwerking met de andere ouder.

Ga aan de slag!

Binnen 2 weken merk je al verschil...

Ben je het zat om jouw leven in zo een grote mate te laten beïnvloeden door jou ex? Andere ouders merkten binnen 2 weken al verschil. Ben jij er ook aan toe?

Realiseer je wel, dat het hard werken is. Resultaat komt niet zomaar. Maar als jij je echt wilt inzetten, dan zal jij ook merken dat je straks minder (tot geen) conflicten meer hebt.

Scroll naar boven