Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
375

Wat fijn dat jij online een ouderschapsplan wilt maken. We gaan ervoor zorgen dat jullie een goed en degelijk plan krijgen, wat past bij de manier waarop jullie je kind (of kinderen) wilt opvoeden. Je staat er niet alleen voor. Als je vragen hebt, mail me dan op mail@kidsfirstmediation.nl!

Je kunt nu door verschillende hoofdstukken bladeren. Daarin behandelen we allerhande onderwerpen, We helpen jou met praktijkvoorbeelden en leggen uit wat je juridisch kunt vastleggen. We helpen jou vanuit het perspectief van je kind te denken.

Nadat je alle hoofdstukken hebt doorlopen, kom je bij de ouderschapsplan generator. Hier beantwoord je alle vragen (eventueel samen met jouw (ex)partner). Vervolgens ontvang je direct het ouderschapsplan in Word. 

In het word document kun je desgewenst wijzigingen maken. Bijvoorbeeld stukjes tekst die je zelf wilt toevoegen, veranderen of verwijderen. Je mag in het ouderschapsplan in principe afspreken wat je wilt. Daarover vertel ik later meer.

Je kunt jouw (ex)partner ook toegang geven tot deze online omgeving. Dat kan via kidsfirstmediation.nl/winkelBij het afrekenen kan code PARTNER100 worden ingevoerd. Er wordt dan 100% korting toegepast. Zo krijgt hij of zij toegang tot dezelfde informatie.

Als het ouderschapsplan klaar is, dan kun je het uploaden op deze pagina. Wij kijken het dan kosteloos voor je na. Eventuele feedback kun je verwerken en dan is het klaar om te ondertekenen. Vervolgens zullen wij je ook uitleggen of het in jouw situatie handig is om het ouderschapsplan door de rechtbank te laten bekrachtigen (of niet). Je staat er niet alleen voor. In een online gesprek via Teams nemen wij jullie afspraken door, zodat je zeker weet dat alles goed wordt vastgelegd.

Tenslotte is het goed om te weten, dat wanneer je door ons ook de kinderalimentatie laat berekenen, wij die berekening inclusief de financiële afspraken die jullie maken, voor jullie invoegen in het ouderschapsplan. Heb je de kinderalimentatieberekening direct bij aanschaf van dit ouderschapsplan besteld, dan heb je reeds instructies ontvangen voor het aanleveren van je gegevens. 

Heb je geen kinderalimentatie besteld, dan kun je zelf de gemaakte afspraken in het ouderschapsplan opnemen. Wil je graag dat wij het alsnog voor jullie berekenen? Op maat gemaakt, eerlijk en zoveel mogelijk gebruik makend van de belastingvoordelen die je kunt hebben? Dat doen we graag, je kunt dan de kinderalimentatie berekening hier alsnog bestellen.

Scroll naar top
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BIJZONDERE AANBIEDING

ONLINE OUDERSCHAPSPLAN MAKEN tIJDELIJK € 99,-

kids first mediation danique

Er zijn maximaal 20 ouderschapsplannen beschikbaar voor dit bizar lage tarief met maar liefst € 276 korting.

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.