Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
495

Kinderalimentatie laten berekenen. Dat doen wij graag voor jou. We doen dat uiterst zorgvuldig en op een manier waarbij jullie allebei het gevoel hebben dat het eerlijk en realistisch is.

Er zijn partijen die het goedkoop en snel doen. Ik kan het weten, want wij krijgen regelmatig de vraag van ouders die daar gebruik van hebben gemaakt, of wij het willen nakijken. En hoewel de berekeningen op zich meestal best kloppen, wordt er vaak niet gekeken naar jullie specifieke situatie. Ook mist de uitleg nogal eens. Dat levert vaak gedoe op.

Wij zijn zeker niet duur, maar ook geen prijsvechter. We doen het zorgvuldig en dat vraagt een investering. Je bent bij ons nooit meer kwijt dan nodig. Je krijgt van ons altijd een berekening voor de toeslagen gratis.

Onze berekeningen worden geaccepteerd door alle rechtbanken in Nederland. Desgewenst helpen wij jullie bij het indienen. 

Hoe wij het aanpakken:

Zowel jij, als jouw (ex) partner krijgen toegang tot deze module. Je kunt 365 dagen lang inloggen wanneer je wilt, om terug te lezen hoe het allemaal ook alweer zit.

Nadat jullie de aankoop hebben gedaan, maak ik binnen 2 werkdagen een dossier voor jullie aan. Dat doe ik handmatig in een uiterst goed beveiligd programma KLEOS.

Jullie krijgen een lijst waarin staat welke gegevens ik nodig heb. Die kun je vervolgens uploaden in KLEOS.

Mocht ik aan de hand van de aangeleverde gegevens vragen hebben, dan hoor je dat van mij.

De kinderalimentatie wordt in overleg met jullie vastgesteld. Dus we houden steeds overleg met elkaar, zodat het voor jullie allebei duidelijk is en eerlijk voelt.

Je krijgt de kinderalimentatie berekening in concept toegestuurd via jouw online dossier. Je kunt het vast doornemen, maar we nemen het ook samen door.

We plannen een bespreking in via beeldbellen. Telefonisch kan ook. 

Daarin nemen we de berekening door. Mocht er nog iets worden aangepast, dan doe ik dat direct daarna even.

De definitieve berekening zet ik voor jullie in KLEOS en kun je daar altijd downloaden en inzien.

Nadat je hebt afgerekend ontvang je van ons een e-mail met een kortingscode. Met deze kortingscode kun je jouw (ex)partner de training gratis laten volgen. Hij of zij moet wel zelf via de winkel, de training aankopen. Door da (gratis) aankoop in de winkel, heb ik dan direct de gegevens om in KLEOS een dossier voor jullie te openen.

Scroll naar boven