Niemand zit te wachten op conflicten. Als je uit elkaar gaat, dan hoop je dat je niet meer zoveel last van elkaar hebt. Maar de kinderen houden jullie verbonden en dwingen julie min of meer tot communicatie. Jullie relatie als partners houdt immers op, maar je blijft samen ouders.

Je weet hoe belangrijk het is dat ouders een werkbare samenwerking voor elkaar krijgen. Niet alleen omdat het voor jezelf prettig is. Maar vooral ook omdat de impact die een scheiding op een kind heeft, voor een groot deel afhankelijk is van de manier waarop de ouders met elkaar omgaan.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien speelt boosheid een rol, of oneerlijkheid. Is er wantrouwen of teleurstelling. Wellicht heb jij een lastige ex. Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Wij hebben al honderden ouders geholpen om het goed voor elkaar te krijgen. Ook met lastige exen. Wil jij weten hoe?

Ben je niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken? Durf jij ook naar jouw eigen aandeel te kijken? Mooi! Dan kan ik je helpen! Lees snel verder en kijk wat bij jou past. Wil je even bellen over de mogelijkheden? 7 dagen per week tussen 9 en 21 zijn wij bereikbaar op 085-130 44 44.

Danique Schoorl

Oprichter Kids First Mediation

JOUW EX GAAT NIET VERANDEREN

Misschien ben je er al achter, dat hoe meer jij de ander probeert te overtuigen van jouw gelijk, hoe minder je voor elkaar krijgt. Jij moet hard werken en de ander hoeft het alleen maar af te wijzen. Of ben je in de situatie terecht gekomen waarin, hoe goed jij ook je best doet, de ander altijd wat te zeuren heeft.

Jouw ex gaat niet veranderen, maar jij kunt wel leren om er zelf zo goed mogelijk mee om te gaan. Dat is precies waar wij mee aan de slag gaan. We gaan kijken waar je wel invloed op hebt. Op die punten ga jij leren hoe je gehoord kunt worden, zonder dat er conflicten ontstaan. We besteden ons tijd en energie aan de zaken die we wel kunnen veranderen.  

We gaan bijvoorbeeld kijken hoe je op een elegante manier jouw grenzen kunt aangeven. Hoe je uit conflict kunt blijven, zonder over je heen te laten lopen. Hoe je de verantwoordelijkheid daar kan laten, waar het hoort. Er is geen ‘one size fits all’ oplossing. Daarom gaan we op zoek naar een manier van samenwerken die bij jullie past.

82 %
Van de ouders had achteraf gewild dat zij eerder hadden gekozen voor 1-op-1 begeleiding
2600 +
Ouders geholpen goed uit elkaar te gaan
40 +
Ouders geholpen uit conflict te blijven met de online ONS training

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR


Er zijn verschillende manier van 1-op-1 begeleiding mogelijk. Je kunt de online ONS (Ouderschap Na Scheiding) training volgen. Dan doe je het meeste online, met een klein beetje persoonlijke begeleiding. Je bent ook welkom voor coaching in de praktijk in Alkmaar.

Het meest effectieve traject is het ‘Kom uit conflict traject’. Dat is het beste van beide. Je krijgt 1-op-1 begeleiding + de online training en als bonus kun je op 3 berichten (mails, WhatsApp bijvoorbeeld) feedback vragen. Kijk gerust wat het beste bij jou past.

Aandacht

Om te werken aan wat jij belangrijk vindt. Op jouw tempo. Online of in de praktijk in Alkmaar.
Afspraak inplannen

Power combi

Online traning in combinatie met persoonlijke coaching. De echte powercombi om snel stappen te maken.
Meer weten>

ZO WERKT HET

In tegenstelling tot wat men vaak denkt gaat een coach jou zeker niet vertellen hoe je het moet aanpakken.

Er is geen oplossing die voor iedereen werkt. Je herkent een goede coach, psycholoog of trainer dan ook aan de aanpak. Wil je een blijvend resultaat, wat écht werkt. Dan zal je dat zelf moeten onderzoeken, proberen, aanpassen en weer proberen. Dat is jouw weg. 

Een goede begeleider (of coach…) stelt jou daarbij de handige vragen, geeft voorbeelden, inzichten en weet jou zo te prikkelen, dat je zelf tot oplossingen komt. 

Dan krijg je oplossingen die een blijvend goed resultaat bewerkstelligen. Jouw oplossingen. En je voelt hem al aankomen, dat is hard werken.  Niet voor de coach, maar vooral voor jou.

Een goede coach weet waar jij doorheen gaat. Danique heeft inmiddels al honderden ouders geholpen om  uit de negativiteit te stappen. Meestal waren daar slechts 2 of 3 gesprekken voor nodig.

Zij werkt oplossingsgericht.  Zij helpt jou patronen te herkennen en geeft je tools daar anders mee om te gaan. Bijvoorbeeld als het gaat om grenzen aangeven, de ander in beweging brengen of het overbruggen van meningsverschillen. Zij helpt jou gehoord worden en met emoties omgaan. Wil jij dat ook en houd je niet van online programma’s? Dan ben je welkom in de praktijk in Alkmaar.

Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.