Regelmatig schrijven onze mediators, coaches en juristen blogs, en maken zij vlogs. Over uiteenlopende onderwerpen. Je kunt op ons blog allerhande informatie vinden rondom scheiden. Altijd betrouwbaar en up-to-date. Zoek gerust op een onderwerp waar jij meer informatie over wilt. Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar. Mail ons jouw vraag naar mail@kidsfirstmediation.nl.

Tijdelijke actie
online trainingen voor € 29,50

Voor jezelf opkomen bij scheiding
Danique Schoorl

Laat het kaas niet van je brood eten!

Alles weggeven uit schuldgevoel. Nergens op ingaan, omdat je bang bent voor conflict. De ander laten beslissen omdat die er meer verstand van heeft. Een paar voorbeelden, waarin je geen verantwoordelijkheid neemt voor jezelf. Ik leg je uit waarom dat gevaarlijk is.

Lees verder »
Danique Schoorl

Scheiden of bij elkaar blijven

Hoe weet je nou of uit elkaar gaan werkelijk de beste optie is? Wat staat je te wachten en valt er misschien nog iets te redden? Als je niets meer voelt voor de ander dan wil je dit zeker lezen.

Lees verder »
wat is een kinderrekening?
Thea Kooijman

Wat is een kinderrekening?

Wat is een kinderrekening? Wat is het verschil tussen een kinderrekening en kinderalimentatie en welke toekomstbestendige afspraak wil je maken in het ouderschapsplan?

Lees verder »
Eenzaam in een relatie
Marieke Broek

Eenzaamheid | Eenzaam in een relatie?

Eenzaamheid in een relatie. Heb jij je binnen je relatie wel eens eenzaam gevoeld? Wanneer mensen zich eenzaam in een relatie voelen, dan is de kans groot dat er sprake is van gebrek aan verbinding op cruciale momenten.

Lees verder »
Vakantie tijdens corona bij gezamenlijk gezag
Marieke Broek

Vakantie tijdens Corona bij gezamenlijk gezag?

Wat te doen, als jullie als ouders het niet eens kunnen worden over een buitenlands bezoek met de huidige corona maatregelen. Wanneer je er samen niet uitkomt en je wilt het toch graag samen “oplossen”, zonder meteen de gang naar de rechter te maken.

Lees verder »

het kind centraal

Kies wat bij jou past. Online aan de slag, of liever bij de mediator. Kids First Mediation is er voor alle ouders voor-, tijdens-, en na de scheiding. 

Wij helpen jullie tot afspraken te komen, waar je achter kunt staan. Dat doen we door (waar nodig) ook aandacht te hebben voor de communicatie en samenwerking. Zodat je verder kunt zonder ruzie. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor jullie kind.

Onze onpartijdige mediators zijn ook financieel en juridisch deskundig. Daardoor heb je altijd één vast aanspreekpunt, waar je al jouw vragen aan kunt stellen.  Alles voor een vast, lage pakketprijs. Check de winkel even om te kijken wat er bij jou past.

Samen verder als ouders. Dat is het belang van je kind voorop!

 

Scroll naar boven