Regelmatig schrijven onze mediators, coaches en juristen blogs, en maken zij vlogs. Over uiteenlopende onderwerpen. Je kunt op ons blog allerhande informatie vinden rondom scheiden. Altijd betrouwbaar en up-to-date. Zoek gerust op een onderwerp waar jij meer informatie over wilt. Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar. Mail ons jouw vraag naar mail@kidsfirstmediation.nl.

Tijdelijke actie
online trainingen voor € 29,50

Boeken over scheiden voor kinderen
Danique Schoorl

Boeken over scheiden voor kinderen

Wil jij je kind steunen in deze periode door spelenderwijs boekjes aan te bieden, die bij de leeftijd passen? Dit overzicht van boeken over scheiden voor kinderen kan je daarbij helpen.

Lees verder »
Alimentatie
Danique Schoorl

Partneralimentatie

Partneralimentatie. Hoe je het kunt berekenen. Of je er vanaf kunt zien of dat je verplicht bent alimentatie vast te laten stellen.

Lees verder »
Kindgesprek scheiding
Danique Schoorl

Kindgesprek scheiding

Kindgesprek bij de rechter klinkt voor veel ouders als heel spannend. Toch zijn er kinderen die het juist heel fijn vinden. Hoe het werkt en hoe je eronder uit kunt komen lees je hier.

Lees verder »

Wie mag er in de huurwoning blijven als we gaan scheiden?

Als jullie in een huurwoning wonen en uit elkaar gaan, dan zul je onderling overleg moeten bepalen wie in de woning blijft wonen. Als je getrouwd bent met elkaar, heeft ieder net zo veel recht om in de woning te blijven. Voor samenwoners is dat anders. Wil je weten hoe het zit?

Lees verder »

De koopwoning bij scheiden

Het lijkt soms zo vanzelfsprekend, wat er moet gebeuren met de koopwoning als je gaat scheiden. Maar er zitten behoorlijk wat haken en ogen aan. Met name als je te maken hebt met hypotheekrente bijvoorbeeld. Marieke legt uit hoe het zit.

Lees verder »

het kind centraal

Kies wat bij jou past. Online aan de slag, of liever bij de mediator. Kids First Mediation is er voor alle ouders voor-, tijdens-, en na de scheiding. 

Wij helpen jullie tot afspraken te komen, waar je achter kunt staan. Dat doen we door (waar nodig) ook aandacht te hebben voor de communicatie en samenwerking. Zodat je verder kunt zonder ruzie. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor jullie kind.

Onze onpartijdige mediators zijn ook financieel en juridisch deskundig. Daardoor heb je altijd één vast aanspreekpunt, waar je al jouw vragen aan kunt stellen.  Alles voor een vast, lage pakketprijs. Check de winkel even om te kijken wat er bij jou past.

Samen verder als ouders. Dat is het belang van je kind voorop!

 

Scroll naar boven