Regelmatig schrijven onze mediators, coaches en juristen blogs, en maken zij vlogs. Over uiteenlopende onderwerpen. Je kunt op ons blog allerhande informatie vinden rondom scheiden. Altijd betrouwbaar en up-to-date. Zoek gerust op een onderwerp waar jij meer informatie over wilt. Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar. Mail ons jouw vraag naar mail@kidsfirstmediation.nl.

Tijdelijke actie
online trainingen voor € 29,50

Belastingaangifte na de scheiding
Danique Schoorl

Belastingaangifte na scheiding

Wel of niet aangifte doen als fiscaal partners als je uit elkaar gaat? In het jaar dat je gaat scheiden, mag je nog als fiscaal partners aangifte doen. Maar let op!

Lees verder »
Gezag en voogdij
Danique Schoorl

Gezag en Voogdij

Gezag en voogdij is na de scheiding heel belangrijk. Vroeger was er sprake van een voogd en een toeziend voogd. Dat is inmiddels niet meer zo. Meestal zijn beide ouders belast met het ouderlijk gezag.

Lees verder »
Kinderen en scheiden
Danique Schoorl

Kinderen en echtscheiding

Kinderen en scheiding. Je wilt het als ouders goed doen voor je kinderen. Hoeveel impact de scheiding op jouw kind heeft, hangt grotendeels af van de ouders.

Lees verder »
Alimentatie
Danique Schoorl

Alimentatie

Alimentatie. Zoveel mensen zoveel meningen. Hoe regel je het nou goed voor jullie allebei?

Lees verder »

het kind centraal

Kies wat bij jou past. Online aan de slag, of liever bij de mediator. Kids First Mediation is er voor alle ouders voor-, tijdens-, en na de scheiding. 

Wij helpen jullie tot afspraken te komen, waar je achter kunt staan. Dat doen we door (waar nodig) ook aandacht te hebben voor de communicatie en samenwerking. Zodat je verder kunt zonder ruzie. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor jullie kind.

Onze onpartijdige mediators zijn ook financieel en juridisch deskundig. Daardoor heb je altijd één vast aanspreekpunt, waar je al jouw vragen aan kunt stellen.  Alles voor een vast, lage pakketprijs. Check de winkel even om te kijken wat er bij jou past.

Samen verder als ouders. Dat is het belang van je kind voorop!

 

Scroll naar boven