Regelmatig schrijven onze mediators, coaches en juristen blogs, en maken zij vlogs. Over uiteenlopende onderwerpen. Je kunt op ons blog allerhande informatie vinden rondom scheiden. Altijd betrouwbaar en up-to-date. Zoek gerust op een onderwerp waar jij meer informatie over wilt. Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar. Mail ons jouw vraag naar mail@kidsfirstmediation.nl.

Tijdelijke actie
online trainingen voor € 29,50

https://www.kidsfirstmediation.nl/toestemmingsformulier-vakantie/
Danique Schoorl

Toestemmingsformulier vakantie

Toestemmingsformulier vakantie is helemaal niet verplicht! Maar het kan wel heel veel problemen voorkomen. Ga niet op vakantie zonder toestemmingsformulier. Download het hier!

Lees verder »
Protocol scheiden op school
Danique Schoorl

Protocol scheiden op school

Hoe leggen we de gegevens rondom de gezinssituatie vast en hoe gaan we bij echtscheiding om met zaken als informatievoorziening en oudergesprekken. Het is goed om hier een protocol voor te maken.

Lees verder »
zomervakantie verdeling gescheiden ouders
Danique Schoorl

Zomervakantie verdeling gescheiden ouders

De zomervakantie verdelen kan best lastig zijn. Het ene kind kan echt niet 3 weken zonder de ene ouder. Terwijl het andere kind niet tegen veel wisselingen kan. Houd bij de zomervakantie verdeling rekening met de behoefte van het kind.

Lees verder »

het kind centraal

Kies wat bij jou past. Online aan de slag, of liever bij de mediator. Kids First Mediation is er voor alle ouders voor-, tijdens-, en na de scheiding. 

Wij helpen jullie tot afspraken te komen, waar je achter kunt staan. Dat doen we door (waar nodig) ook aandacht te hebben voor de communicatie en samenwerking. Zodat je verder kunt zonder ruzie. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor jullie kind.

Onze onpartijdige mediators zijn ook financieel en juridisch deskundig. Daardoor heb je altijd één vast aanspreekpunt, waar je al jouw vragen aan kunt stellen.  Alles voor een vast, lage pakketprijs. Check de winkel even om te kijken wat er bij jou past.

Samen verder als ouders. Dat is het belang van je kind voorop!

 

Scroll naar boven