ONLINE AGENDA

Op dit moment hebben wij vanwege het Coronavirus onze werkwijze gewijzigd. Lees daarover hier meer. Gezien de drukte die deze situatie met zich meebrengt hebben wij een aanbieding voor ouders die nu tegen problemen aan lopen. Een online coach sessie van 30 minuten van € 65 voor € 45. Geldig t/m 6 april. Boeken kan hieronder.

Online afspraak inplannen

Je kunt altijd online jouw afspraak inplannen. Kies eerst of je wilt komen kennismaken, of een vervolgafspraak wilt maken.

Het kan ook zijn dat je voor coaching wilt afspreken, of voor het half uur GRATIS coaching, wat hoort bij de online trainingen.

Daarna kies je jouw mediator, de datum en het tijdstip. Jouw afspraak komt direct in onze agenda binnen en wordt per e-mail aan jou bevestigd.

We sturen je dan direct alle informatie toe, zodat je je goed kan voorbereiden (als je dat zou willen).

 

Online aan de slag

Bij Kids First Mediation zijn we geen voorstander van online scheiden, omdat wij zien hoe vaak dat mis gaat. Jaren later kunnen mensen dan nog in de problemen komen met toeslagen, de woning, De Belastingdienst of elkaar.

Dat betekent niet dat we ouderwets zijn. Integendeel. Het is heel helpend gebleken om online informatie te combineren met persoonlijk advies. Onze ‘Ouderschap Na Scheiding’ training wordt gevolgd door ouders die thuis aan de slag willen, via andere advocaten of mediators uit elkaar gaan, of die al jaren uit elkaar zijn.

En de reacties zijn tot nu toe heel positief. Zij ervaren meer rust en het lukt hen om uit conflict te blijven. Ze vertellen ons dat ze binnen 2 weken al meer energie hadden en het gevoel hadden de regie terug te hebben.  Kortom, je kunt bij ons wel online aan de slag, maar alleen op onderdelen waar dat verantwoord is. 

Ennn….. er is altijd persoonlijke begeleiding inbegrepen.

 • -32%
  betaling vereist

  Ouderschapsplan

  Waardering 0 uit 5
  550.00 375.00 Meer informatie
 • betaling vereist

  ONS-Training

  Waardering 0 uit 5
  175.00 Meer informatie
 • betaling vereist

  On Your Feet Jaarprogramma

  Waardering 0 uit 5
  4,350.00 Meer weten
 • kinderalimentatie tijdens coronavirus
  betaling vereist

  Kinderalimentatie laten berekenen

  Waardering 0 uit 5
  495.00 Meer informatie
Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.