BELANGRIJK

Op dit moment kunnen wij geen nieuwe cliënten aannemen. Ben je een deelnemer aan één van de online programma’s mail Danique gerust. Wil je een afspraak met een mediator? Dan verwijs ik je graag door naar Marieke Broek van FamilieMediation in Alkmaar.

Online afspraak inplannen

Je kunt altijd online jouw afspraak inplannen. Kies eerst of je wilt komen kennismaken, of een vervolgafspraak wilt maken.

Het kan ook zijn dat je voor coaching wilt afspreken, of voor het half uur GRATIS coaching, wat hoort bij de online trainingen.

Daarna kies je jouw mediator, de datum en het tijdstip. Jouw afspraak komt direct in onze agenda binnen en wordt per e-mail aan jou bevestigd.

We sturen je dan direct alle informatie toe, zodat je je goed kan voorbereiden (als je dat zou willen).

 

Online aan de slag

Bij Kids First Mediation zijn we geen voorstander van online scheiden, omdat wij zien hoe vaak dat mis gaat. Jaren later kunnen mensen dan nog in de problemen komen met toeslagen, de woning, De Belastingdienst of elkaar.

Dat betekent niet dat we ouderwets zijn. Integendeel. Het is heel helpend gebleken om online informatie te combineren met persoonlijk advies. Onze ‘Ouderschap Na Scheiding’ training wordt gevolgd door ouders die thuis aan de slag willen, via andere advocaten of mediators uit elkaar gaan, of die al jaren uit elkaar zijn.

En de reacties zijn tot nu toe heel positief. Zij ervaren meer rust en het lukt hen om uit conflict te blijven. Ze vertellen ons dat ze binnen 2 weken al meer energie hadden en het gevoel hadden de regie terug te hebben.  Kortom, je kunt bij ons wel online aan de slag, maar alleen op onderdelen waar dat verantwoord is. 


Scroll naar boven