KOM UIT CONFLICT TRAJECT

Meer energie. Elegant jouw grenzen aangeven. Minder gedoe. Wij helpen jou naar een betere samenwerking met jouw ex. Binnen 2 weken merk je al verschil. (Ook als jij echt een lastige ex hebt!)


Volg de online ONS training, krijg 3 x feedback op berichten. 3 keer sparren met de PRO is inbegrepen evenals onbeperkt deelname aan workshops. Samen onderzoeken wij wat voor jou werkt.

Uit elkaar en dan nog steeds gedoe?

Dat is natuurlijk niet wat je voor ogen hebt. Je kind is gebaat bij een werkbare samenwerking tussen ouders. En jij ook. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Kids First Mediator Heiloo Danique

eRVARINGEN VAN ANDEREN

Het Kom uit Conflict Traject is een 1-op-1 traject. Je gaat samen met Danique Schoorl, oprichter van Kids First mediation, onderzoeken wat in jouw specifieke situatie werkt.

kind scheiden

Anoniem

Moeder van 3
4.5/5

Ik vond het in meerdere opzichten erg verhelderend! Het is fijn dat iemand vanaf een afstand de weg kan wijzen hoe je uit een vervelend doolhof komt, waar je al langere tijd zoekend bent naar een uitgang. Je hebt een down to earth aanpak"

5/5

"Danique heeft ons destijds door de scheiding heen geholpen. Jaren later ging het alsnog mis met de communicatie. Mijn ex was altijd boos. Ik startte met de ONS training, maar koos toch voor de aanvulling van het Kom uit Conflict Traject. Hoe Danique ingewikkelde dingen kan omzetten in simpele stappen. Dat is echt onbetaalbaar. Die begeleiding was soms stevig en duidelijk. Maar precies wat ik nodig had. Ik vond dat fijner dan alleen de online training. Die gebruik ik nu als ik het weer even lastig krijg."

Mediator conflict oplossen

Mark

Vader van 5

Marielle

Moeder van Faye
4/5

"Jarenlang in discussie met mijn ex. Wat ik ook probeerde, alles werd ruzie. Ik deed zo voorzichtig. Durfde bijna niets meer. Het Kom uit Conflict Traject heeft mij geleerd hoe ik er voor mijn dochter kan zijn. Doordat ik daarin stappen maakte, werd mijn ex steeds een beetje fastoenlijker. Mijn dochter zit beter in haar vel en ik merk nu dat ik de ruimte krijg om de rest van de training te volgen. Het voelt alsof ik weer kan ademhalen. Ik had de hoop opgegeven na trajecten bij jeugdzorg. Soms merk ik dat ik toch weer in conflict dreig te komen. Gelukkig kan ik dan bij Danique terecht en bij de andere ouders uit de groep. Die workshops zijn zo leerzaam. We leren daar van elkaar en Danique geeft daar zoveel tips, waar je zoveel van opsteekt. Ik kan het iedereen aanraden."

Conflicten met ex voorkomen
3.6/5

Hard werken, maar de resultaten zijn ernaar

4.5/5

Dankjewel!

5/5

Onze kinderen merken zelfs het verschil

Hi, Ik ben danique en ik help jou aan een zo goed mogelijke samenwerking

Ben jij het ook zat en ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken? Wacht niet langer en start direct! Binnen 2 weken merk je al verschil.

Dit krijg je allemaal:

Een stappenplan wat jou je leven terug kan geven

Het blijft hard werken, maar er is echt hoop. Jouw ex gaat niet veranderen. Jij kunt wel bepalen hoe je er zelf mee om wilt gaan. En hoe je er voor je kind kunt zijn, zodat je loyaliteitsconflicten kunt bestrijden. Straks heb jij ook meer energie en rust. 

01.

TIP 1

Leer je elegant grenzen aangeven, zodat je niet (langer) over je heen laat lopen., zonder conflicten uit te lokken.

02.

TIP 2

Bepaal welke dingen je nog wel met elkaar wilt bespreken (ouderschap) en welke dingen niet (partnerschap)

03.

TIP 3

Gebruik de juiste woorden en manier van praten en schrijven, zodat je ook echt gehoord wordt.

04.

TIP 4

Leer het patroon herkennen, zodat je niet steeds weer in dat conflict stapt. En leer wat je wel kunt doen.

Nu tijdelijk van € 495 voor € 375

Eenmalige investering

Check dit filmpje op een sneak peak achter de schermen te krijgen.

TIJDELIJK VOOR € 375

Wat is een goede band met de andere ouder jou waard?

VEELGESTELDE VRAGEN

Ben je niet tevreden? Dan kun je binnen 24 uur na aankoop een mail sturen naar mail@kidsfirstmediation.nl. Wij storten dan binnen 7 dagen jouw geld terug. Jouw account wordt dan per direct opgeschort en je kunt dan geen gebruik meer maken van de online omgeving.

Je hebt een jaar lang toegang tot alle video’s en het trainingsmateriaal.

Na een jaar wordt jouw account gesloten en vervalt de toegang tot de online omgeving.

3 x sparren met de pro is inbegrepen. Net als 3x feedback op jouw communicatie (mails). Wil je graag meer begeleiding? Geen probleem! In jouw account kun je direct een afspraak plannen met een coach of mediator van jouw keuze. Sparren met de PRO ( 1 op 1 begeleiding) kost € 55,-. Regelmatig worden er ook online workshops georganiseerd met deelnemers aan deze training. Deze kun je gratis bijwonen. Je wordt hier vanzelf voor uitgenodigd.

 Zo nu en dan hebben wij win-acties (volg ons op Facebook), of kortingsacties. Wanneer je zo een code hebt, kun je die tijdens het afrekenen invoeren. De korting wordt dan direct verrekend.

Scroll naar boven