100 % tevredenheidsgarantie & Kleine lettertjes

100% tevredenheidsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Op basis van de vele tevreden ouders die jou zijn voor gegaan durven wij een niet goed-geld terug garantie te geven op alle online trainingen.

Is de training toch niet wat je verwacht had? Stuur dan binnen 24 uur na aankoop een bericht naar danique@kidsfirstmediation.nl en laat ons weten dat jij jouw geld terug wilt en op welk rekeningnummer (en tenaamstelling). Wij storten dan binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. 

tevredenheidsgarantie kids first mediation

SPELREGELS

kids first mediation ouderschapsplan online maken

Wij geloven dat het belang van het kind voorop de meest gebruikte drogreden is. Het kind (en ook de ouders) zijn gebaat bij een zo goed mogelijke verstandhouding tussen de ouders. Je kunt bij onze mediators, (kinder)coaches en kindbehartigers terecht in onze praktijk. 

Maar ook kun je vanuit jouw vanuit huis werken aan thema’s. Daardoor kun je een hoop thuis doen, maar ook vinden ouders het prettig om onze trainingen te combineren met een mediation-, of coachingtraject. Zelf doen wat je kunt, begeleiding waar nodig. Dat werkt efficiënt en kostenbesparend. 

Onze online diensten zijn zowel op mobiel, tablet als computer te volgen. Een aangekochte training is strict persoonlijk. Het is dan ook de bedoeling dat jij uitsluitend zelf toegang houdt tot jouw account en niet derden gebruik laat maken van de door jouw aangekochte trainingen of diensten. 

Misbruik zal worden bestraft door een directe opschorting van jouw account, zonder dat er echt bestaat op restitutie. Maar wij gaan er vanuit dat je zelf ook begrijpt dat er een fair use policy van kracht is.  

Algemene voorwaarden

Scroll naar boven