ONS training

100 % tevredenheidsgarantie & Kleine lettertjes

100% tevredenheidsgarantie

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent. Op basis van de vele tevreden ouders die jou zijn voor gegaan durven wij een niet goed-geld terug garantie te geven.

Is de training toch niet wat je verwacht had? Stuur dan binnen 24 uur na aankoop een bericht naar mail@kidsfirstmediation.nl en laat ons weten waarom jij jouw geld terug wilt en op welk rekeningnummer (en tenaamstelling). 

Wij storten dan binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. Wil jij online een ouderschapsplan maken? Een training volgen of de kinderalimentatie laten berekenen? 

Dat kun je doen op de winkelpagina. Heb jij al een aankoop gedaan en wil jij direct aan de slag? Ga naar jouw profielpagina

tevredenheidsgarantie kids first mediation

SPELREGELS

kids first mediation ouderschapsplan online maken

Wij geloven dat het belang van het kind voorop de meest gebruikte drogreden is. Het kind (en ook de ouders) zijn gebaat bij een zo goed mogelijke verstandhouding tussen de ouders. Je kunt bij onze mediators, (kinder)coaches en kindbehartigers terecht in onze praktijk. 

Maar ook kun je vanuit jouw vanuit huis werken aan thema’s. Daardoor kun je een hoop thuis doen, maar ook vinden ouders het prettig om onze trainingen te combineren met een mediation-, of coachingtraject. Zelf doen wat je kunt, begeleiding waar nodig. Dat werkt efficiënt en kostenbesparend. 

Onze online diensten zijn zowel op mobiel, tablet als computer te volgen. Een aangekochte training is strict persoonlijk. Het is dan ook de bedoeling dat jij uitsluitend zelf toegang houdt tot jouw account en niet derden gebruik laat maken van de door jouw aangekochte trainingen of diensten. 

Misbruik zal worden bestraft door een directe opschorting van jouw account, zonder dat er echt bestaat op restitutie. Maar wij gaan er vanuit dat je zelf ook begrijpt dat er een fair use policy van kracht is.  

Algemene voorwaarden

Scroll naar top

WIJ ZIJN ER VOOR JE

Het coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Juist nu kunnen de verhoudingen extra onder druk komen te staan.

Wil je uit elkaar en niet te lang wachten? Of zijn jullie al uit elkaar, maar escaleert het nu?

Onze mediation en coaching  gaan door met inachtneming van veiligheidsregels. Zowel online als bij ons in de praktijk.

 

Wij helpen jou, ook nu , om er samen uit te komen. Dat geeft de broodnodige rust in de tent.  Wil je eerst kijken of je zelf aan de slag kunt? Dan hebben wij handige hulpjes voor je.